• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Karantinadaki kadın asılsız haberlere bu video ile cevap verdi

Yeniakit Publisher
2020-03-23 13:44:00 -

Almanya'da Türkiye'ye gelerek İstanbul'da bir yurtta karantinaya alınan bir vatandaşımız, yaşam şartlarıyla ilgili ortaya atılan asılsız haberlere çektiği video ile cevap verdi.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Çin ve İtalya başta olmak üzere dünyada çok sayıda insanın ölümüne neden oldu. Salgın sonrası Türkiye, yurt dışında bulunan ve ülkesine dönmek isteyen vatandaşlarına kapılarını açtı. Bu kapsamda Almanya başta olmak üzere çok sayıda ülkeden Türk vatandaşları gönderilen uçaklarla Türkiye'ye döndü.

Video çekip cevap verdi

Almanya'da gelen ve 14 gün zorunlu karantina altına alınan vatandaşlarla ilgili sosyal medyada bazı algı operasyonları yapılmaya çalışıldı. Bu operasyonlara en güzel cevabı Almanya'dan gelen ve İstanbul'da bir yurtta karantina altına alınan vatandaşımız çektiği video ile verdi.

'Asılsız haberlere itibar etmeyin'

Karantina altındaki vatandaşımız, her gün ayrı ayrı yemek geldiğini belirterek, "Burada odalarda biz üçer beşer kişi kalmıyoruz. Herkes tek tek kalıyor. Devletimiz polislerimiz bize çok iyi bakıyor. Lütfen asılsız haberlere itibar etmeyin" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İhsan

Şikâyet eden bu ülkeye atak basmayacaktı,gidip hergün 800kisinin öldüğü Italya' ya gitsin,hangi şartlar varmış,bizim ülkede bolca hain ve şerefsiz var,bunlara ne yapsan memnun edemezsin,çözüm basit sınırdışı ve vatandaşlıktan atmak...

Orhan

İftira atan yalancı fasıkları bilgilendirdiğiniz için.. Allah sizden razı olsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23