• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan vekillere Saadet Partisi ve İYİ Parti talimatı

Yeniakit Publisher
2019-10-08 13:35:00 -
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan vekillere Saadet Partisi ve İYİ Parti talimatı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti ve Saadet Partisi ile yürütülen ittifak konusunda vekillere talimat verdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, İYİ Parti ile CHP’nin son iki seçimdir sürdürdüğü Millet İttifakı’nın korunması için milletvekillerine özen ve hassasiyet göstermesi talimatı vererek, “İttifakı bozmak istiyorlar. Buna fırsat vermemeliyiz” dediği öğrenildi.

CHP'nin Abant'ta gerçekleştirilen TBMM Grubu 27. Dönem. 2. Çalışma ve Değerlendirme toplantısı kapsamında Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı konusunda milletvekillerine talimat verdiği öğrenildi.

'Aramızda sorun yok'

Cumhuriyet'in haberine göre kampın basına kapalı olarak gerçekleştirilen bölümünde Kılıçdaroğlu'nun, özellikle iktidarın, Millet İttifakı'ndan rahatsız olduğunu ve ittifakı bozmak istediğini belirterek, “Buna fırsat vermemeliyiz. Ben vermiyorum sizin de vermediğinizi görüyorum. Ben hem Meral Akşener hem de Temel Karamollaoğlu ile görüşüyorum. Bizim aramızda herhangi bir sorun yok” dediği belirtildi.

Raporu beğenmedi

Öte yandan Hürriyet'ten Rıfat Başaran'ın haberine göre, toplantıda milletvekillerinin, CHP'nin belediye başkanı veya milletvekili çıkartamadığı Anadolu ilerinde yaptığı çalışmaların raporları da ele alındı. Raporlardan memnun kalmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Size kanaat önderi ile görüşmenizi söylemiştim, ama siz seçimle işbaşına gelenlerle bir araya gelmişsiniz” diyerek aynı illere bir kez daha gidilmesini istedi. Kılıçdaroğlu, “Anadolu'ya daha çok gideceğiz. Gidip vatandaşa ekonomiyi anlatacağız, nasıl fakirleştiğini anlatacağız” diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hizipsavar

sana desteke verdikleri her gün oyları sıfırlanıyor. millet ak partiye ders olsun diye onlara ve size oy verdi o oyları enel seçimde t.c. lideri recep tayyip erdoğan samanı geri alacak. nerden dönerlerse kar. sokağa çıkmazlar. her kim ki bunları bulundukalrı mekanda onlardan değilse konuşturursa sokarsa vebal altından dır. hakkımız varsa haramdır haberiniz olsun.

Yunus

... korkusu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23