• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Barış Pınarı Harekatına desteğini HDP'li Sibel Yiğitalp tepki gösterdi

Yeniakit Publisher
2019-10-09 20:09:00 -
Kemal Kılıçdaroğlu’nun Barış Pınarı Harekatına desteğini HDP'li Sibel Yiğitalp tepki gösterdi

Fırat’ın doğusunda başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu destek çıkınca HDP'lilerle yol ayrılığına geldi. HDP'li Sibel Yiğitalp'in attığı twit ittifakta nabzı düşürdü.

CHP ile HDP'nin İstanbul seçimlerindeki ittifakı Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yaptığı harekatla çatırdadı. Meclis'te tezkereye 'evet' denilmesine ağır tepki veren HDP'liler, CHP liderinin bugünkü twitini görünce küplere bindiler.

HDP'nin eski Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp sosyal medya hesabından doğrudan Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Ataların mezarında ters dönüyordur' diye mesaj attı.

Bu kararla, Rojava ve Türkiye halkı çok büyük acı çekecek. Ve siz bu acılara sebep olan ve bununla birlikte siyasi hayatınında jübilesini yapan bir “aktör”olarak tarihe geçeceksiniz!!!

Harekata destek verenleri eleştiren HDP'li Yiğitalp şu twitleri attı:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Halil

Hani nerde yazıyor, tweet yok yine yalan haber, sizin Müslümanlığınız yalan dolanla mı oluyor.

pınar demir

bunları meclise taşıyıp adam diye karşımıza çıkaranlara maaş ödetenlere çirkin yüzlerini hergün görmek zorunda bırakanlara maaşlarını boynumuza dolayanlara.......tez vakitte kurtar ALLAHIM bizi bunlardan... askerimizi sen koru YARABBİM peygamber .s.a.v.efendimiz ve şehitlerimiz melekler yardıma gelsinler amin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23