• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kendi kitlesi bile çileden çıktı! "Sayın İmamoğlu sana karşı olan desteğimize pişman etme"

Yeniakit Publisher
2019-08-19 13:02:00 -
Kendi kitlesi bile çileden çıktı! "Sayın İmamoğlu sana karşı olan desteğimize pişman etme"

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kayyım atanan HDP'li belediyelere skandal desteği, kendi kitlesini de çileden çıkardı. Sosyal medya kullanıcıları İmamoğlu'nun paylaşımın altına tepki yorumları yağdırdı.

 yeniakit.com.tr 

İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır, Mardin ve Van belediye başkanlarını teröre destek vermek ve bölgelerini ülkenin diğer bölgelerinden farklı şekilde yönetmek gerekçesiyle görevden uzaklaştırma kararı aldı. Karar sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimlerde ittifak içinde oldukları HDP'ye destek veren bir açıklamada bulundu.

'Milletin iradesini yok saymak kabul edilemez'

İmamoğlu yaptığı skandal açıklamada, "31 Mart Yerel Seçimlerinde milletin oylarıyla seçilmiş Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlarının görevlerinden alınarak yerlerine kayyum atanması demokrasiyle ve demokratik teamüllerle izah edilemez. Milletin iradesini yok saymak kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

Kendi kitlesi bile çileden çıktı

CHP'li İmamoğlu'nun HDP'li belediyelere kayyım atanmasına destek vermesi kendi kitlesini bile çileden çıkardı. İmamoğlu'nun paylaşımının altına yorum yapan sosyal medya kullanıcıları, İmamoğlu'nu sert dille eleştirdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları "Sayın İmamoğlu sana karşı olan desteğimize pişman etme" derken bazıları da "Sayın başkanım teröristleri görevden almayacaklarda ne yapacaklar?" diye sordu.

İşte o tepkiler;


 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ihsan

bu İmamoğlu değil...  pkk ya derstek çıkıyor pezevenke bak ulen keriğz demokraside asker sivil çocuk öldürmek varmı

Nur

Chp + pkk anlayın artık yaa çıkarın at gözlükerini
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23