• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye dokunulmazlık cevabı

Yeniakit Publisher
2019-10-05 15:17:00 - 2019-10-05 15:19:43
Kılıçdaroğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye dokunulmazlık cevabı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Bahçeli'nin dokunulmazlık çağrısına "Kaldırmazsanız namertsiniz" şeklinde yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Abant'ta düzenlenen CHP 27. Dönem 2. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nda partililere bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün yazılı olarak yaptığı açıklamada geçen "Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığı kaldırılsın" çağrısına yanıt veren CHP Lideri, "Kaldırmazsanız namertsiniz" dedi.

"Bunun adı vatana ihanettir"

Kılıçdaroğlu, Başkan Erdoğan'ın bu Tank-Plaet fabrikası hakkında iddiaları birçok kez yalanlamasına rağmen yine aynı naraları tekrarlayarak, "Düşünün, TSK kendi malı olan Tank-Palet fabrikasının müşterisi oluyor. Ya akıl var mantık var. Mal bana ait. Fabrika da bana ait. Çalışan işçilerin de masrafını ben ödüyorum. Subaylar da bana ait. Üretilen mal da bana ait. Diyor ki 'Sen üret, bana sat'. Ne için? Hangi akıl, hangi mantık bunu öngörüyor? Ben bunu anlamış değilim. Anlayan birisi varsa çıksın anlatsın. Bunun adı vatana ihanettir. Destekleyenler için de vatana ihanettir. Hala bunu görüp ses çıkarmıyorsanız o da vatana ihanete ortak olmak demektir" şeklinde konuştu.

Bahçeli'ye dokunulmazlık cevabı

Tank-Palet fabrikasının Katar ordusuna teslim edildiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bu işin arkasını bırakmayacağım. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunacağım. Bu milletin hakkını savunacağım. Ve biz savunacağız, birlikte savunacağız. Bunu söylediğim için rahatsızlar, ben biliyorum. Bunu söylediğim için beni susturmak istiyorlar, ben biliyorum. Bunu söylediğim için tehdit ediyorlar, ben biliyorum. Bunu söylediğim için 'dokunulmazlığınızı kaldıracağız' diyorlar. Dokunulmazlığımı kaldırmazsanız namertsiniz" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlık çıkışı partililerce uzun süre alkışlandı.

Ne olmuştu?

MHP Lideri Devlet Bahçeli, dün yaptığı yazılı açıklamada CHP'nin vatana ve millete alenen karşı tavırda olduğunu söyleyerek Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması ve yargılanması çağrısında bulunmuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

memes

Bence cok dogru söylüyor ama taraftarlarin sesi cikmiyor gemi karaya oturca görücem taraftutup dogrulari görmöyenleri 50 milyon icin tank palet fabrikasini sat 80 milyona araba al bence reisi kim yönlendiroysa burda cok büyük bir hata var ve bize cok oy kaybettirecek selam ve dua ile

Ömer

Kılıçdaroğlu milletin hakkını savunacakmış :) Millet dediğiniz hangi millet o? Afrin operasyonuna karşı olan, S-400 alımına karşı olan, HDP sarmalına bulaşmış, aldığınız belediyeler ile insanları ekmeklerinde eden bir parti milletin hakkını savunacak? Peki bu kadar hakkı savunuyorsan neden CHP belediyesinin elindeki tatil yerleri normal halkın gidemeyeceği kadar pahalı. CHP'nin elinde bulunduğu belediyede tatil yapmaya kalkın bakın hesap ne kadar geliyor. 1 aylık ücretiniz 1 yemekte verirsiniz. Bunlar mı garibanı ve halkı düşünüyor :) Geçiniz. Kendi kitlesi gibi sövüp sayıyor. Dünde bunun ve HDP'nin kitlesi Bahçeliye nette sövüp sayıyordu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23