• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu’ndan ‘sufle’ aldı... Davutoğlu’ndan Erdoğan’a tuhaf cevap!

Yeniakit Publisher
2020-03-08 08:02:00 - 2020-03-08 08:20:15
Kılıçdaroğlu’ndan ‘sufle’ aldı... Davutoğlu’ndan Erdoğan’a tuhaf cevap!

34 askerimizin şehit düştüğü İdlib saldırısının yaşandığı gece yoğun bir mesai yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a nasıl saldıracağını bilemeyen muhalefet çareyi ‘trip’ atmakta buldu. Cumhurbaşkanı’nın telefonlarına çıkmadığını iddia eden Kemal Kılıçdaroğlu’na, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da eklendi.

Türkiye’nin İdlib’de 34 evladını şehit verdiği gece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telefonlarına çıkmadığını iddia eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da katıldı.

AK Parti’den ayrılarak davasını yarı yolda bırakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı’nın o gece telefonlarına çıkmadığını iddia etti.

Davutoğlu’ndan ‘aymazlık’

Davutoğlu, “Şikayet eden Sayın Cumhurbaşkanı, bizim telefonumuza çıkmadı” diye konuştu.

Konya İl Başkanlığı açılış töreninde konuşan Davutoğlu, "İdlib’de 34 askerimiz şehit olduktan sonra ‘Beni aramadı’ diye muhalefet liderlerini şikayet eden Sayın Cumhurbaşkanı, bizim telefonumuza çıkmadı" dedi.

Erdoğan'ın yoğun mesaisi

Halbuki Erdoğan İdlib saldırısının yaşandığı gece saatler süren güvenlik zirvesine başkanlık etmiş ve mekik diplomasisi yaparak Merkel, Macron, Putin gibi çok sayıda dünya lideri ile telefon görüşmeleri gerçekleştirmişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

CHP ile aynı çizgide buluştu!

Partisi henüz seçime dahi girmemiş olan Davutoğlu’nun Türkiye için kritik gelişmelerin yaşandığı gecede yoğun bir mesai yürüten Cumhurbaşkanı’nı telefonlarına çıkmamakla suçlaması ‘aymazlık’ olarak yorumlandı. Ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu ile aynı çizgide buluşan Davutoğlu’nun seçimlerde CHP ile bir ittifak içine girip girmeyeceği merak konusu oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

halil

sen muhattap alınacak adam degilsin

İs-hak

Ah davudoğlu, içinndeki alacayı nasıl saklıyabildin okadar zamandır, büyük adammışsın,yazıklar olsun ey savcılar araştırın,akp nin kaymağını yiyip yağlı ekmeği ellerinden alınınca içlerindeki pisliği dışarı çıkıran müptezeller nekadar varsa kesinlikle fetö cü dürler,taktik çünkü aynı kalite
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23