• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının şampiyonundan takipçisine ilginç cevap! 'Nemetod artığı'

Yeniakit Publisher
2019-11-04 15:20:00 -
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının şampiyonundan takipçisine ilginç cevap! 'Nemetod artığı'

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon TL'lik büyük ödülün sahibi olan Arda Ayten, kişisel Instagram hesabında takipçilerinin sorularını cevapladı. Ayten, kendisine 'reklam oyuncağı' diyen takipçisine 'nemetod artığı' diyerek cevap verdi.

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Arda Ayten, 1 milyon TL'lik soruya doğru cevap vererek büyük ödülün sahibi olmuştu.

Ayten, dün akşam kişisel Instagram hesabında takipçilerinin sorularını yanıtladı. Bir takipçisinin "Tıp okuduktan sonra ne okumak isterdin?" sorusuna Ayten, "Felsefe, tarih, psikoloji, matematik, fizik, botanik" cevabını verdi.

Ayten kendisine "Bay viral reklam oyuncağı nasılsın?" sorusunu yönelten takipçisine ise, "Çok iyiyim. Nemetod artığı, sen nasılsın?" dedi.

Nematod nedir?

Vikipedi'de yer alan özet tanıma göre 'nematod' şu anlama geliyor:

"Yuvarlak solucanlar ya da Nematodlar, yuvarlak yapıda, sayıca Dünya üzerinde en fazla bulunan omurgasız hayvan şubesidir. Hayvan ve bitkilerde önemli zararlara neden olan birçok türü vardır. Yalancısölomları bulunur. Vücutları uzamış, silindirik, bilateral simetrilidir."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İLİM ÇİNDEDE OLSA ALIN DİYELERE GELSİN

KISKANÇLIK BU OLSA GEREK ADAM BİLGİSİNLEN ALADIĞI DİLDEN CEVAPLADI ALLAH SIHAT İMAN HUZUR VERSİN DÜNYADA BÖYLE BİLGİ YAŞMASINI BAŞARIYLAN BİTİREN KAÇKİŞİ VAR AMA BU ARKADAŞA LAF SÖYLEYEBİLEN KAÇMİLYAR VAR

hizipsavar

ÇOCUĞA SAYGI GÖSTERMEK LAZIM. BİLGİ HER ŞEYDİR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23