• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kim Milyoner Olmak İster'de geceye damga vuran Sivas sorusu! Herkes şaştı kaldı

Yeniakit Publisher
2020-03-03 16:09:00 -

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de dün heyecanlı anlar yaşandı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı yarışmada, yarışmacıya sorulan soru ekran başındaki izleyenleri neye uğrattığını şaşırttı.

ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kim Milyoner Olmak İster'de geceye damga vuran soru yarışmacı adayına zor anlar yaşatırken, seyircileri de baya terletti ve birçok kişi sorunun cevabını tahmin etmekte zorlandılar.

Kim Milyoner'in 872'in bölümü dün akşam yayımlandı. Bir yarışmacıya yöneltilen 'Sivaslı' sorusu, bir anda arama motorlarında en çok aratılan sözcüklerden oldu.

15 bin TL barajı sonrası "Nüfus cüzdanının doğum yeri kısmında 'Sivaslı' yazan birinin memleketi hangi coğrafi bölgenin sınırları içerisindedir?" sorusu geldi.

Dikkat çeken sorunun cevapları arasında; 'Ege', 'İç Anadolu', 'Karadeniz' ve 'Doğu Anadolu' yer alıyordu.

Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacının zorlanması üzerine, "Soruyu tekrar okur musunuz? 'Sivas' değil, 'Sivaslı' yazıyor" şeklinde bir uyarı yaparak dikkat etmesini önerdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Önce 'yüzde 50' ardından 'çift cevap' joker haklarını kullanan yarışmacı, 'Ege' yanıtı ile 30 bin TL ödüle hak kazandı.

Ancak 'devam' diyen yarışmacı, bir sonraki soruda yanlış cevap verince 15 bin TL ile 'Kim Milyoner Olmak İster'den ayrıldı.

Ömer Yılmaz isimli yarışmacı adayı, Kim Milyoner'de karşısına çıkan bir başka soruda güldüren anlar yaşattı. İmirzalıoğlu'nun sorduğu, "Andy Murray ve Stan Wawrinka hangi spor dalında tanınmış sporculardır?" sorusunda takılınca telefon jokerini kullandı.

Mehmet Aydemir isimli arkadaşını aratan Ömer Yılmaz, soruyu tam bitirmeden arkadaşı cevabı verince yarışmada güldüren anlar yaşandı.

Tenis cevabını veren Mehmet Aydemir, sorunun cevabını doğru söylemiş oldu. Yarışmacı Ömer Yılmaz ise ikinci baraj sorusunu böylelikle bilmiş oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23