• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kirli çamaşırlar dökülüyor… Emre Uslu'dan İsmail Küçükkaya'ya ağır suçlamalar

Yeniakit Publisher
2020-02-13 21:35:00 -
Kirli çamaşırlar dökülüyor… Emre Uslu'dan İsmail Küçükkaya'ya ağır suçlamalar

FETÖ'nün firari kalemşörlerinden Emre Uslu, sosyal medyada #ETÖnünSiyasiAyağıKim etiketi açan gazeteci İsmail Küçükkaya'ya şok bir suçlamada bulundu. Uslu, arabasına bomba koyulacağını öğrendiğini ileri sürdüğü Küçükkaya'yı FETÖ'nün gazeteci ayağı olmakla suçladı. Emre Uslu'nun iddiaları bununla da sınırlı değildi.

FETÖ'nün kalemşörlerinden Emre Uslu uzun süredir ABD'de firari olarak yaşıyor.

Spekülasyon ve manipülasyonlarına artık ABD'de devam eden Uslu, son paylaşımlarından birinde Fox TV'da Çalar Saat programını sunan gazeteci İsmail Küçükkaya'yı hedef aldı.

Emre Uslu, sabah programında konuşacağı konuya ilişkin #FETÖnünSiyasiAyağıKim ? hastagi ile sosyal medyada paylaşım yapan Küçükkaya hakkında FETÖ'nün gazeteci ayağı suçlamasında bulundu.

Uslu, buna gerekçe olarak da Küçükkaya'nın 17/25 Aralık kumpaslarını yöneten polislerle kendisinden daha sık görüşmesini gösterdi. PKK'nın aracına bomba koyacağını bile Küçükkaya'dan öğrendiğini ileri süren Uslu, "Fötü’nün gazeteci ayağı sen değilsen, siyasi ayağı kimse değildir." dedi.

İşte Uslu'nun çok konuşulacak o tweeti:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"17 25 Aralık operasyonlarını yapan polislerle benden çok, benden sık görüşürdün İsmail.(ben 3-5 defa görüştüm) ama sen her hafta oradaydın. PKK’nın arabama bomba koymak için adam gönderdiğini bile senden öğrendim. Fütü’nün gazeteci ayağı sen değilsen, siyasi ayağı kimse değildir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

bu ayak laflariyla kargasayi baslatan FETO AYAKCILARIDIR!

Vayyy dayakçı İsmail vayy

Daha neler çıkacak neler..! Pkkypg sevici portakal suyu da iyot gibi ortaya çıkacak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23