• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Komünistler ele geçirmişti! Fatih Portakal, sendikalı oldu

Yeniakit Publisher
2020-02-25 12:54:00 - 2020-02-25 14:02:53
Komünistler ele geçirmişti! Fatih Portakal, sendikalı oldu

FOX'un provokatör sunucusu Fatih Portakal, Evrensel gazetesi mensubu komünist bir ekip tarafından ele geçirilen Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ne üye oldu.

Masum sivilleri ve bebekleri öldüren terör ögütü PKK'ya övgüler dizen FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Evrensel gazetesi mensubu komünist bir ekip tarafından ele geçirilen Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ne üye olduğunu açıkladı.

Medyafaresi'nde yer alan habere göre; Portakal, bu kararını ana haber bülteninde ekrana gelen sendikalı işçilerle ilgili haberin ardından duyurdu.

İşte Fatih Portakal'ın o açıklamaları:

"FOX olarak sendikalaşmayı ve örgütlü yaşamayı teşvik etmeye çalışıcağız. Sendikalı olun, sendika isteyin. Tıpkı bizim şirketimizde yaptığımız gibi. Bizim arkadaşlarımız arasında ben de dahil bazılarımız sendikalıyız. Korkmayın sendikalı olmaktan. Sendikalı olmak örgütlü bir mücadeledir ve emeğin karşılığıdır. Anayasal hakkımızdır."

"TGC ele geçirilmiş durumda"

Gazeteci, Sinema Eleştirmeni ve Akademisyen Ali Murat Güven, muhafazakar gazetecileri yıllardır yok sayan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) ayrımcı tavrını sosyal medyadan deşifre ederek “TGC, başta genel başkanı Turgay Olcayto olmak üzere, Evrensel gazetesi mensubu komünist bir ekip tarafından ele geçirilmiş durumdadır.” diye yazmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Türkler PKK'ya teşekkür etmeli"

Masum sivilleri ve bebekleri öldüren terör ögütü PKK için Fatih Portakal, "Türkler PKK'ya teşekkür etmeli" şeklinde skandal ifadeler kullanarak kamuoyundan büyük tepki çekmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sait gurur

Fatih portakal da şeytan sureti var dikkatli bakarsanız bunu rahatlıkla görebilir siniz.

ERSİN

SENDİKALI İTHAL PORTAKAL
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23