• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koronavirüs ile boğuşurken bir de bu oldu! Gökten patlıcan yağdı

Yeniakit Publisher
2020-03-15 20:54:00 - 2020-03-15 21:14:49

Koronavirüs salgınının en fazla etkilediği ülkelerden biri olan İran'da ortaya çıkan görüntülerde, gökten patlıcan yağdı. Şaşkına çeviren görüntüler, sosyal medyada gündem oldu.

İranlı sosyal medya kullanıcılarının paylaştığı görüntülerde, başkent Tahran'da gökten patlıcan yağdığı iddia ediliyor. Konuya ilişkin herhangi bir doğrulama yapılmazken, söz konusu görüntüler Türkiye'deki sosyal medya kullanıcılarının da gündemine oturdu.

Koronavirüs salgınının en çok etkilediği ülkeler arasında yer alan İran'da sosyal medya kullanıcıları, 'gökten patlıcan yağdığı' iddiası taşıyan bazı videoları dolaşıma soktu.

Tahran'da çekildiği belirtilen söz konusu görüntülerde, 'vatandaşların üzerine gökten patlıcan yağdığı' iddia ediliyor.

Konuya ilişkin herhangi bir resmi makamdan açıklama yapılmazken, görüntüler Türkiye'deki sosyal medya kullanıcılarının da gündemine oturdu.

{relation id:1123025 slug:'2018de-yayinlanan-dizide-koronavirusle-ilgili-dehsete-dusuren-sahne-olum-oranini-yukseltmek-icin'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdurrahman toğaç

KORONA VİRÜSÜ DESTANI ABDURRAHMAN TOĞAÇ Korona virüs dediler, hiç çare aramadılar. beni adam yerine koyup, bana sormadılar. çaresi kolay tabi, mor lahanayı görmediler. hiç korkar mı milletim, bu işin gerisinden. bir kişide ölmemişken, korona virüsünden. Medyayı ayaklandırıp, virüsü hep anlattılar. Büyük başlar inanırsa, millet yutar sandılar. hemen öldürüyor deyip, herkesi inandırdılar. Devlete zarar verecek, pilanın her birinden. Bu millet korkar mı hiç, korona virüsün den. Amarika plan,kurdu, bunları evine kapatırız. Tehlike deyip yaygara yapar,servetini alırız. Aşısını biz bulduk deriz, imalatınıda azaltırız. o planın bu millet, hiç korkar mı birisinden. Kapanır mı evine hiç, korkar mı virüsünden. 

ne olacaktı ki?

Taş yağmadığına şükretsinler. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23