• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koronavirüs kabusunda dehşete düşüren gelişme!

Yeniakit Publisher
2020-04-06 01:10:00 -
Koronavirüs kabusunda dehşete düşüren gelişme!

Virüsün en hızlı yayıldığı yer olan ABD'nin Bronx Hayvanat Bahçesi’nde kaplana yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı.

Koronavirüsle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Aşı ve ilaç çalışmaları tüm hızıyla devam ederken gelen son bilgi şaşkına çevirdi. Virüsün en hızlı yayıldığı yer olan ABD'de kaplanın kovid-19 testi pozitif çıktı.

Bronx Hayvanat Bahçesi’nde bir kaplanın corona virüs testi pozitif çıktı. Federal yetkililer ve hayvanat bahçesine göre, kaplanın ABD veya herhangi bir yerde enfekte olduğu bilinen ilk hayvan olduğuna inanılıyor. ABD Tarım Bakanlığı, 4 yaşındaki Malezya kaplanıyla birlikte hastalanan altı kaplan ve aslanın da bir hayvanat bahçesi çalışanından enfekte olduğu inanıldığını söyledi. 16 Mart’tan beri kapalı olan hayvanat bahçesi tarafından, 27 Mart’ta semptomlar göstermeye başlayan ilk hayvanın iyileşmesi beklendiği belirtildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yunus Dereli

Kovid 19 denilen virüs zaten hayvanlarda bulunan virüs değilmi şuan tartışılması heber yapılması gereken konu 5G teknolojisi Abdullah çiftçi bey konuyu YouTube de çok iyi anlatmış mümkünse bunu medyaya taşıyınız saygılar

serdar

bu ülkedeki hırsızlar üç kağıtçılar yetim hakkı kul hakkı yiyen şerefsizler haysiyetsizler,sizlerde en az bu virüs kadar tehlikelisiniz,hatta ondanda fazla,sizler Devletin malını fakirin fukaranın hakkını yağmalayan kan emici vampirlersiniz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23