• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koronavirüsü Avrupa'ya taşıyan şahıs ortaya çıktı!

Yeniakit Publisher
2020-02-11 18:55:00 - 2020-02-11 19:11:12
Koronavirüsü Avrupa'ya taşıyan şahıs ortaya çıktı!

Virüse Singapur'da yakalanan ve Avrupa'ya taşıyan, farkında olmadan 11 kişiye bulaştıran kişinin Steve Walsh isimli iş insanı olduğu açıklandı.

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan dünyayı etkisi altına almaya başlayan koronavirüsü kontrol altına almak için önlemler alınmaya devam ediliyor.

Son olarak İngiltere, koronavirüsü resmi olarak kamu sağlığına karşı ciddi ve yakın bir tehdit olarak tanımladı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Singapur'da kaptı, Avrupa'da 11 kişiye bulaştırdı

Ayrıca İngiliz basını, başta İngiltere olmak üzere Avrupa’nın farklı ülkelerine virüsü yayan kişiyi bugün resmen açıkladı.

İngiltere’nin turistik bölgesi Hove’da yaşayan iş insanı Steve Walsh’ın, koronavirüsünü Singapur’da kaptıktan sonra Avrupa’ya getirdiği ve burada farkında olmadan 11 kişiye bulaştırdığı ortaya çıktı.

Evli olduğu açıklanan Steve Walsh’a, konferansa katılmak için gittiği Singapur’da koronavirüs bulaştı. 5 gün içerisinde hastalığı yendi, fakat günlük yaşama geri döndüğünde hastalığı başkalarına bulaştırdı.

Singapur'dan döndükten sonra Fransa'ya tatile gitti

Walsh’ın Singapur’dan döndülten sonra Fransa Alplerine giderek tatil yaptığı, iş insanının daha sonra İngiltere’ye dönerek Hove’da bir bara gittiği ve daha sonra da yoga dersi aldığını ifade edildi.

İngiliz basınında yer alan haberde, karantinaya alınan Walsh için, “Fransız Alplerine gitti ve orada hastalığı başka insanlara bulaştırdı. Bunlar arasında kayak merkezinin sahibi Bob ve Catriona Saynor ve 9 yaşındaki çocukları da vardı.” ifadesi kullanıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Milletin iradesi

Yanılıyorsunuz ! koronavirüs, siyonist yahudiler icad etti dünyayı ve çatlak ses gelen ülkeleri virüsle uğraştırıp filistin de ve orta doğuda rahat hareket edebilme için bu virüsü özellikle sars,ta olduğu gibi çin,de Ekonominin merkezinde yaydı. 10 tane koronavirüs,lü hastayı gizlice israile sokun, ertesi gün aşıyı nasıl ortaya çıkartıyorlar görün.

bilalhanzı

haklısın kardeşim elhamdurullah konyalı bilim adamlarımız reisin önderliğinde yaptıkları çalışmalarda allahın inayetiyle aşısını bulacak böyük oyunu bozacak inşallah selam ve dua ilen
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23