• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kulisleri hareketlendiren iddia: ABD, AK Parti'yi parçalamaya kararlı

Yeniakit Publisher
2019-08-26 10:14:00 - 2019-08-26 14:54:13
Kulisleri hareketlendiren iddia: ABD, AK Parti'yi parçalamaya kararlı

Başkan Erdoğan, çıktığı bu kutlu yolda kendisine ihanet eden isimleri defterden silerken, kulisleri hareketlendiren "ABD, AK Parti'yi parçalamaya kararlı" iddiası ortaya atıldı.

Türkiye 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlerken, bu gayelerin mimarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çıktığı bu yolda davaya hainlik eden bazı ABD iltisaklı isimlerin hesabını da kesti.

Aydınlık yazarı İsmet Özçelik'ten de konuya ilişkin kulisleri hareketlendirecek ifadeler geldi.

Özçelik, kaleme aldığı yeni yazısında "ABD'nin AK Parti'yi parçalamada ısrarlı olduğunu" belirterek "Erdoğan kılıcını çekti" ifadelerini kullandı.

Özçelik'in, 'Ak Parti’de kılıçlar çekildi' başlıklı bugünkü yazısında öne çıkan başlıklar şöyle:

ABD kararını vermiş. Ak Parti’yi parçalamada ısrarlı. Bütün kozlarını sahaya sürmeye hazırlanıyor. ABD’nin Ak Parti’yi rahat bırakmayacağı kesin.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Erdoğan cerahatı patlatacak"

Beştepe’den gelen bilgiler özetle şöyle: Erdoğan her şeyin farkında. Cerahatı patlatacak. Tehlikeyi büyümeden önleyecek. Bunun için ne gerekiyorsa yapacak. Kongre süreci öne çekildi. Bazı illerde kongre bile beklenmeyecek.

Gül'ü, Babacan'ı, Davutoğlu'nu parti içinde bitirecek. Partiden koparacağı parçayı milimize edecek.

Erdoğan kılıcını çekti

Erdoğan harekete geçti. Partinin 18. kuruluş yıldönümünde kılıcını çekti. Muhaliflerin fotoğraflarını sildi. ABD’nin harekete geçirdiği ekipler için 'hain' dedi. Gerilimin daha da artacağının göstergesi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gül

Allah belanı versin senin şeytana tapan rockefeller ve rothschild şeytanlarının özel mülkü olan amerika piçi

Bekir

Millet oynanan oyunu görsün ona gore Erdoğana sahip çıksın...Oyuna gelirlerde Erdogani ordan indirip kemal ingiliz uşağı a.gul imamoglu babacan meral yada başka birini oraya getirirlerse suriyenin güneyi akdenizde haklarımız hepsini unutun çünkü bu saydıklarım abd ve ingiliz elemanı ...efendileri ne söylerlerse onu yaparlar sonra dövecek diz bulamazsiniz benden soylemesi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23