• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuruluş Osman bu akşam var mı? Merakla beklenen dizide flaş gelişme

Yeniakit Publisher
2019-11-06 15:21:00 -
Kuruluş Osman bu akşam var mı? Merakla beklenen dizide flaş gelişme

Türkiye'nin başlamasını merakla beklediği Kuruluş Osman dizisinde önemli gelişmeler var. Dizinin Kasım ayı içerisinde yani önümüzdeki haftalarda başlaması bekleniyor.

ATV ekranlarında yayınlanacak olan ve milyonların beklediği Kuruluş Osman dizisi hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Kuruluş Osman 1. bölüm için geri sayım sürerken ATV tarafından yapılacak olan açıklamaya gözler çevrilmiş durumda. Diriliş Ertuğrul'un yayın günü olan Çarşamba günü Kuruluş Osman'ın yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Kuruluş Osman'ın Çarşamba günleri izleyici karşısına çıkacağı öngörülüyor. Kuruluş Osman'da başrol oynayacak Burak Özçivit ve partneri Hazal Subaşı'nın nasıl uyum sağlayacağı çok merak ediliyor. Peki, Kuruluş Osman 1. bölüm ne zaman başlayacak, bu akşam var mı? İşte Kuruluş Osman 1. sezon fragmanı ve oyuncu kadrosu detayları...

Hangi kanalda başlayacak?

Heyecanla beklenilen dizi ATV ekranlarında yayınlanacak.

Ne zaman başlayacak?

Kuruluş Osman dizisinin 1. sezon yayın tarihi henüz açıklanmadı. Yayınlanan fragmanda "Çok yakında" ifadelerine yer verildi. Kuruluş Osman dizisinin Kasım ayı içerisinde başlaması bekleniyor.

Başrollerde Hazal Subaşı ve Burak Özçivit var

Kuruluş Osman'da başrol oynayacak Burak Özçivit ve partneri Hazal Subaşı'nın nasıl uyum sağlayacağı çok merak ediliyor. Kuruluş Osman dizisi ATV ekranlarında izleyicisi karşısına çıkmaya hazırlanırken, yayınlanan 2 tanıtım fragmanıyla dünyayı salladı. Türkiye dışında şimdiden Afganistan, Arnavutluk ve Pakistan televizyonları tarafından Kuruluş Osman dizisi için ön rezervasyon yapıldı. Kuruluş Osman dizisinin başrolünde Burak Özçivit'in partneri olacak isim Hazal Subaşı'nın sahneleri merakla beklenir oldu. İlk 2 tanıtım fragmanıyla dikkatleri çeken Burak Özçivit'in Hazal Subaşı ile nasıl bir çift olacağı konuşuluyor. Dizinin bekleyenleri Hazal Subaşı ve Burak Özçivit arasındaki boy farkına dikkat çekti.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23