• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuruluş Osman'da tüyleri diken diken eden sahne!

Yeniakit Publisher
2020-02-21 15:38:00 -

Osmanlı Devleti'nin kuruluş yıllarını ve Osman Gazi'nin hayatını konu edinen Kuruluş Osman dizisi sürpriz gelişmelere imza atmaya devam ederken dün yayınlanan yeni bölümde "Türk ezansız olmaz, Türk devletsiz olmaz, Türk hürriyetsiz olmaz" sözleri izleyicilerin tüylerini diken diken etmeyi başardı. İşte izleyicileri ekran başına kilitleyen o sahne...

Çarşamba günlerinin reyting rekortmeni olan Kuruluş Osman dizisi, heyecanı zirveye taşımaya devam ederken dün yayınlanan yeni bölümde yer alan bir sahne geceye damga vurdu. Sahnede Türk töresinde ümitsizliğin olmadığı, her Türk'ün kendi başına bir devlet olduğu vurgulandı.

"Türk, ezansız olmaz. Türk, devletsiz olmaz!"

Dün yayınlanan yeni bölümde Türk'ün ezansız, devletsiz ve hürriyetsiz olamayacağı vurgulanarak izleyicilerin tüylerini diken diken etmeyi başardı. Osman Bey, "Töreye tutunup geldiğimiz bu uçta ahval kötüdür. Kula kulluk etmeyiz. Kimseye boyun eğmeyiz. Lakin zulüm bir yanı sarmıştır. Ahalinin umudu tükenmek üzeredir." sözleri üzerine şu cevabı aldı: "Kederini kalbinin umut toprağına gömesin ve unutmayasın Osman Bey. Türk ezansız, Türk hürriyetsiz, Türk devletsiz olmaz!"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

A.T.

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözleri.

Karslı

yalnız dizi dibe vurdu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23