• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kurye şirketi çalışanında koronavirüs tespit edildi!

Yeniakit Publisher
2020-04-09 18:13:00 -
Kurye şirketi çalışanında koronavirüs tespit edildi!

İstanbul Bulgurlu'da bir depo çalışanının koronavirüs testinin pozitif çıktığını bildiren online market uygulaması Getir, yaptığı bir açıklamada alınacak yeni önlemleri duyurdu.

Türkiye'nin önde gelen online market uygulaması Getir, İstanbul Bulgurlu'daki depoda görevli olan bir kuryesinde koronavirüs tespit edilmesinin ardından sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaparak alınacak yeni önlemleri duyurdu. Yapılan açıklamada, bütün depo çalışanlarının 14 gün boyunca kendi evlerinde izole olmaları için ücretli izine ayrıldığı, depoda bulunan ancak paketli olmayan bütün ürünlerin imha edileceği ve geriye kalan tüm ürünlerin dezenfekte edileceği belirtildi. Ayrıca şirket, alınacak yeni tedbirler kapsamında kullanılan tüm araçların da dezenfekte edileceğini belirtti.

"Çalışanımızın durumu iyi"

Koronavirüs ile ilgili tüm gelişmelerin Getir'in internet sitesi üzerinden paylaşılacağını belirten şirket yetkilileri, koronavirüs tespit edilen kuryenin durumunun iyi olduğunu, dezenfektan işlemlerinin sona ermesinin ardından ise çalışanların tekrar depoya geleceği ve hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğini söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23