• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mahir Ünal’dan Kılıçdaroğlu’na tepki: Yazıklar olsun sana Kemal Kılıçdaroğlu

Yeniakit Publisher
2019-10-15 16:05:00 -
Mahir Ünal’dan Kılıçdaroğlu’na tepki: Yazıklar olsun sana Kemal Kılıçdaroğlu

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup konuşmasındaki sözlerine tepki gösterdi.

Sezai Erhan   yeniakit.com.tr  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Türkiye'nin teröristleri tedavi ettirip Suriye'ye gönderdiği öne sürerek, Barış Pınarı Harekatı gibi çok kritik bir operasyonda tıpkı Batılı medya kuruluşları gibi davrandı.

Teröristlere tek kelime etmiyor

Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine AK Parti cephesinden yanıt gecikmedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinliyorum. Terörü ve terörizmi anlatıyor. Teröre ve teröristlere tek kelime etmeden, FETÖ terör örgütünün bize karşı yürüttüğü uluslararası yalan ve iftira kampanyasının böyle bir günde sözcülüğünü yapıyor. Yazıklar olsun” dedi.

Haklılığımıza gölge düşürmeye çalışıyor

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, “2014 yılında, yine aynı örgütler ve Kılıçdaroğlu organize bir dil ile “Türkiye İŞİD’e silah gönderiyor” iftirasını atıyorlardı, şimdi de aynı yalanlara tekrar sığınıp harekatımızın haklılığına gölge düşürmeye çalışıyorlar. Şaka gibi! Kılıçdaroğlu, terörle mücadele ediyoruz diye savcıları Cumhurbaşkanımıza soruşturma açmaya davet ediyor, hem de yalan bir söylem üzerinden” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SamReyiz

İçerdeki teröristleride tez zaman da temizlemek nasip olur inşaAllah.

yazıYORUM

Yaw hep şikayet hep şikayet, kim susturacak bu ..........nı, biz mi ? Biz susturacaksak devlet niye var?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23