• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mahsun Kırmızıgül'den skandal paylaşım! Vatandaşlar tepki gösterdi

Yeniakit Publisher
2020-04-06 16:24:00 -
Mahsun Kırmızıgül'den skandal paylaşım! Vatandaşlar tepki gösterdi

DHKP-C terör örgütüne yakınlığı ile bilinen Grup Yorum Üyesi Helin Bölek'in açlık grevi nedeniyle ölümünün ardından Mahsun Kırmızıgül'ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım tepki çekti.

Terör örgütü DHKP-C sempatizanı Grup Yorum üyesi Helin Bölek'in açlık grevi sonrası ölmesi Mahsun Kırmızıgül'ü rahatsız etti. Kırmızıgül sosyal medya hesabından skandal ifadeler kullandı. Kırmızıgül'ün paylaşımına terör örgütü sempatizanlarının destek verdiği görülürken, binlerce vatandaştan çok sert sözlerle tepki geldi. Birçok kişi Mahsun Kırmızıgül'e, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesini hatırlattı, İçişleri Bakanlığı'nı göreve çağırdı.

DHKP-C terör örgütüne yakınlığı ile bilinen Grup Yorum Üyesi Helin Bölek'in açlık grevi nedeniyle ölmesi Mahsun Kırmızıgül'ü derinden üzdü. Kırmızıgül sosyal medya hesabından skandal ifadeler ile terör örgütü sempatizanı Bölek'i andı. Kırmızıgül, "Bir müzisyenin açlık grevinde ölmesi çok acı. Çok üzgünüm." ifadelerini kullandı. Kırmızıgül'ün terör örgütü sempatizanının ölümünü müzisyen ölümü olarak nitelendirmesi ve üzüntülerini dile getirmesi, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Birçok kişi Mahsun Kırmızıgül'e sert sözlerle yüklenirken, terör örgütü DHKP-C sempatizanlarından ise destek geldi. Kırmızıgül'e gelen tepkiler arasında, DHKP-C'li teröristlerin Çağlayan Adliyesi'nde şehit ettiği Savcı Mehmet Selim Kiraz hatırlatmaları dikkat çekti.

Tepki çeken paylaşım

Terör örgütü sempatizanı Grup Yorum üyesi Helin Bölek'in ölümü sonrası sosyal medyadan mesaj yayımlayan Mahsun Kırmızıgül skandal ifadeler kullandı. Terör destekçisi Bölek'i savunacak kadar ileri giden Kırmızıgül, "Bir müzisyenin açlık grevinde ölmesi çok acı. Çok üzgünüm." ifadelerini kullandı.

Vatandaşları kızdıran ifadeler
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kırmızıgül'ün paylaşımının altına yüzlerce yorum geldi. PKK ve DHKP-C sempatizanlarının paylaşımlarına destek veren terör sempatizanları Kırmızıgül'e destek verirken, yüzlerce vatandaş çok sert sözlerle tepki gösterdi.

Mehmet Selim Kiraz hatırlatması

Mahsun Kırmızıgül'ün skandal paylaşımına gelen yorumlar arasında görevi başında DHKP-C'li militanlarca şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı hatırlatan ifadeler de yer aldı. Kırmızıgül'e,"Savcı Kiraz öldürüldüğünde de üzüldün mü?" sözleri ile gelen tepki dikkat çekti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdrhman

mahsun çok seviyorsan bölmeyi senide yanına yollayalım ............

Mikail okuroğlu

Bırlikde olursan iyidir yanına gitmen dilegimdor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23