• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Maltepe'den İstanbul Havalimanına nasıl gidilir?

Yeniakit Publisher
2018-12-10 17:38:00 -
Maltepe'den İstanbul Havalimanına nasıl gidilir?

Maltepe'den İstanbul havalimanına nasıl gidilir, Atatürk Havalimanı’nın kapatılacak olmasıyla birlikte 1 Ocak’tan itibaren uçuşların İstanbul yeni havalimanından yapılacak. Bundan dolayı da vatandaşlar yeni İstanbul Havalimanı'na ulaşımın nasıl yapılacağını araştırıyor. Maltepe İstanbul Havalimanı kaç dakika? İşte Maltepe'den yeni İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir sorusunun cevabı...

İstanbul Maltepe'den havalimanına nasıl gidilir, Atatürk Havalimanı’nın kapatılacak olmasıyla birlikte 1 Ocak’tan itibaren uçuşların İstanbul yeni havalimanından yapılacak. Bundan dolayı da yolcular yeni İstanbul Havalimanı'na ulaşımın nasıl yapılacağını araştırıyor. İşte Maltepe'den yeni İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir sorusunun cevabı...

1 Ocak 2019 tarihinden itibaren tüm uçuşlar artık yeni İstanbul Havalimanı’ndan yapılacak. Atatürk Havalimanı’nın taşınacak olmasıyla birlikte İstanbul Havalimanı’na gidecek olan yolcular, Maltepe'den 3. havalimanına nasıl gidilir? 3. havalimanı nasıl gidilir? Metrobüsle İstanbul Havalimanına nasıl gidilir? Metro ile yeni İstanbul Havalimanına nasıl gidir? Taranvayla 3. Havalimanına (İstanbul yeni Havalimanı) nasıl gidilir? Maltepe'den İstanbul Havalimanı kaç dk sürer? gibi sorular en çok aranan kelimelerin başında gelmekte. Bizlerde yolcuların bulundukları yerden İstanbul Havalimanı'na daha kolay ulaşmasını sağlayacak otobüs güzergahlarını derleyip haberleştirdik.

Maltepe'den İstanbul havalimanına nasıl giderim? Havaalanına en kolay nasıl giderim? Türkiye’nin dev projeleri arasında yer alan ve ilk etabının yapımı kısa sürede tamamlanmasıyla birlikte dünyanın gıpta ile baktığı 3. Havalimanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim’de hizmete açıldı. Erdoğan hizmete açılan havalimanının isminin İstanbul Havalimanı olduğunu da tüm dünyaya duyurdu.

Maltepe'den İstanbul Havalimanı'na İETT ile nasıl giderim?

Maltepe'den İstanbul havalimanı'na İETT ile gitmek isteyen yolcular İETT’nin açıkladığı ve İstanbul İstanbul havalimanı'na giden H2H3 ve H4 hatları; Mecidiyeköy, Atatürk Havalimanı ve Halkalı'yı kullanarak ulaşabilirler.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Maltepe'den İstanbul Havalimanı'na Metro ile nasıl giderim?

Maltepe'den İstanbul havalimanı'na Metro ile gitmek isteyen yolcular devam eden Metro inşaatının bitmesiyle birlikte önce Maltepe'den Zincirlikuyu’ya/Gayrettepe’ye oradan da Gayrettepe İstasyonu’ndan M11: Gayrettepe – Yeni Havalimanı Metro Hattı‘ na binerek İstanbul havalimanı'na ulaşabilirler.

İstanbul havalimanı'na Metro ile gitmek isteyen yolcular Maltepe - Aranvutköy Metro hattını aktarmalı olarak kullanabilirler.

Maltepe'den İstanbul Havalimanı'na HAVAİST ile nasıl giderim?

Maltepe'den İstanbul havalimanı'na HAVAİST ile gitmek isteyen yolcular Kozyatağı - Metro durağından kalkan HAVAİST araçlarıyla İstanbul havalimanı'na ulaşabilirler. 

Maltepe'den İstanbul Havalimanı'na taksi ile nasıl giderim?

İstanbul Havalimanı Maltepe'ye yaklaşık 60 km uzaklıkta.

Maltepe'den İstanbul havalimanı'na taksiyle gitmek isteyen yolcular taksi ücreti yaklaşık 190 lira civarında. Ve bu yolculuk yaklaşık 1 saat 10 dk sürer.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23