• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mardin'de akrabalar birbirine girdi! Ölü ve yaralılar var

Yeniakit Publisher
2020-04-04 20:03:00 -
Mardin'de akrabalar birbirine girdi! Ölü ve yaralılar var

Mardin'de akrabalar arasında taşlı, sopalı ve silahlı kavga çıktı. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Mardin’in Artuklu ilçesinde, akraba olan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Olay, Artuklu ilçesine bağlı Konaklı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akraba olan iki arasında henüz bilinmeyen bir neden başlayan sözlü tartışma her iki ailenin fertlerinin katılmasıyla kısa sürede taş, sopalı ve silahlı kavgaya dönüştü.

Çıkan kavgada kurşunların hedefi olan iki kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumu ağır olan İsmail A. (41) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mahallede yeni bir kavganın yaşanmaması için jandarma geniş çaplı önlem aldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

bir yorum.

insan bir hayvan türüdür işte bu haber de bunu doğruluyor zaten.kur'anda geçen beşer kelimesi insan manasında değildir.tıpkı bedeni ve canı olan diğer hayvanlar gibi bir hayvan türünün adıdır. kur'anı bile yanlış anlıyorsunuz. allah, beşere ruh yani bilinç vererek onu insana dönüştürmüştür . ve beşer halimiz hala devam etmektedir insan tarafını kullanmayanlar tıpkı hayvanlar gibi birbirleriyle mücadele ederler bu ve buna benzer milyonlarca haberlerde bunu doğruluyor hala akletmeyecekmisiniz. yok akletmeyeceğinizi zaten kur'an söylüyor insanların çoğu akletmezler .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23