• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MEB yaz dönemi destekleme kursları ne zaman başlıyor?

Yeniakit Publisher
2020-07-08 09:09:00 -
MEB yaz dönemi destekleme kursları ne zaman başlıyor?

Yaz dönemi kursları ne zaman başlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı 12. Sınıfa geçen öğrencilere yaz aylarında ücretsiz destekleme ve yerleştirme kursları veriyor. Söz konusu kurslara başvuru yapmak isteyen öğrenciler “Yaz dönemi destekleme kursları başvuruları ne zaman?” , “MEB yaz dönemi destekleme kursları başvuruları nereden yapılıyor?” , “12. Sınıfa geçen öğrenciler destekleme kurslarına nasıl başvuru yapar?” , “Yaz dönemi destekleme kurslarına kimler katılabilir?” sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte, detaylar.

Milli Eğitim Bakanlığı 11. sınıftan 12. sınıfa geçen istekli öğrencilerle örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlar için ücretsiz destekleme ve yetiştirme kursları açacağını duyurdu. Kurslara kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler ise katılım şartlarını ve başvuru adımlarını merak ediyor.

MEB yaz dönemi destekleme kursları ne zaman başlıyor?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 11. sınıftan 12. sınıfa geçen istekli öğrencilerle örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlar için ücretsiz destekleme ve yetiştirme kursları açacak.

Bakanlıktan illere gönderilen yazıya göre, resmi ve özel örgün eğitim kurumlarında öğrenim görüp 2019-2020 ders yılı sonunda 11. sınıftan 12. sınıfa geçen istekli öğrencilerle örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik 20 Temmuz-28 Ağustos tarihlerinde destekleme ve yetiştirme kursları açılacak.

Yaz kurslarına katılmak isteyen öğrenciler, 14-17 Temmuz tarihlerinde başvuru yapacak.

MEB'in yazısında, kurslarda, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamındaki tedbirlere titizlikle uyulması istendi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

MEB yaz dönemi destekleme kurslarına nasıl kayıt yaptırılır?

Yaz dönemi kurslarına katılmak isteyen öğrenciler nereden nasıl kayıt yaptırmaları gerektiğini araştırıyor. Öğrenciler kayıtlarını Milli Eğitim Bakanlığı’nın e-kurs sayfasından yapabilir.

MEB YAZ DÖNEMİ DESTEKLEME KURSLARINA KAYIT YAPTIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23