• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Melih Gökçek paylaştı! Binali Yıldırım ile...

Yeniakit Publisher
2019-08-12 19:53:00 -
Melih Gökçek paylaştı! Binali Yıldırım ile...

Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile kahvaltıda bir araya geldi.

65. Hükümetin Başbakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile birlikte, bayramını Akçakoca'nın Melenağzı köyündeki yazlığında geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’le kahvaltıda buluştu.

Öncühaber'in haberine göre, Yıldırım çiftine Düzce milletvekilleri Ayşe Keşir, Fahri Çakır ve Ümit Yılmaz’ın yanı sıra, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve eski belediye başkanlarından Nazmi Çiloğlu da eşlik etti.

Basına kapalı olarak gerçekleşen kahvaltı buluşmasında nelerin konuşulduğu bilinemezken, Melih Gökçek kahvaltı fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Bilindiği üzere Binali Yıldırım sel afetinden zarar gören Akçakoca’ya destek olmak amacıyla bayramda Akçakoca’ya geleceği sözünü vermişti. Yıldırım sözünü tuttu ve bugün eşi Semiha Yıldırım ile birlikte 2 günlük Akçakoca programına başladı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ramiz ramizoğulları

Selamun aleykum afiyet olsun ben ve ailem AKP li olarak şu an AKP'ye oy verdiğimiz için çok pişmanız kardeşim iş yok sigorta yok herşey cok pahalı ne yapıcaz

Yazık

Halen daha iktidar olacaklarını zannediyorlar Babacan bu işi bitirdi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23