• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP’den istifalarla ilgili önemli açıklama!

Yeniakit Publisher
2019-09-19 14:14:00 -
MHP’den istifalarla ilgili önemli açıklama!

MHP’de art arda gelen istifa ve görevden almalarla ilgili, MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın partisinde yaşanan istifa ve görevden almalara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Yalçın, “İl başkanlığı görevini bırakan arkadaşlarımız; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin tasvip ve himayelerinde, seçkin birer vazife adamı olarak teşkilatımızın bünyesindeki çalışmalarını sürdüreceklerdir” ifadelerine yer verdi.

Teşekkür etti

Yalçın, şu ifadeleri kullandı; “MHP teşkilatlarında bağlılık, hizmet ve liyakat yarışı niteliğindeki il başkanlığı görevi, aynı zamanda bir nevi kale komutanlığı hükmündedir. Bu görevi hakkıyla yerine getirmek kadar, zaman içinde nöbet değişimi de önemlidir. Çünkü MHP'de il başkanlığını bırakmak, bayrağı ve nöbeti bir başka liyakatli arkadaşına devretmek demektir. Nöbet devrini gerçekleştiren Antalya il başkanımız Mustafa Aksoy, Balıkesir il başkanımız Orhan Dereli, Bilecik il başkanımız Mehmet Karuk, Çanakkale il başkanımız Hakan Pınar, Çorum il başkanımız Arslan Kaynar, Edirne il başkanımız Süleyman Ferhatoğlu, Konya il başkanımız Murat Çiçek, Sinop il başkanımız Fahri Ulusoy, Karaman il başkanımız Oktay Yılmaz'a müteşekkiriz. il başkanlarımız; görevleri başında bulundukları sürede, Genel Merkezimizle takdire şayan bir uyum ve camiamıza yaraşır disiplin içinde hareket etmişlerdir

E. Semih Yalçın sözlerini şöyle noktaladı; “Davamıza, partimize ve teşkilatımıza bugüne kadar verdikleri üstün hizmetlerden, ördükleri sağlam bağlardan ötürü, kutlu nöbeti devreden bütün arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. İl başkanlığı görevini bırakan arkadaşlarımız; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin tasvip ve himayelerinde, seçkin birer vazife adamı olarak teşkilatımızın bünyesindeki çalışmalarını sürdüreceklerdir

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Leventbay

Akp dende diyarbakır milletcekili istifa verdi açıklamalarını okuduzmu akp ile ilgili cuma içtenin

SOKAĞIN SESİ

MHP DEKİ İSTİFALAR!!! EDİYORLAR MI, ETTİRİLİYORLAR MI? AYNI ANDA VE ÜST ÜSTE GELİYOR! İLGİNÇ ÇOK İLGİNÇ. METAL YORGUNLARINI, TRENDEN İNENLERİ, HATTA TRENDEN ZORLA İNDİRİLENLERİ, HATTA HATTA TRENDEN TEKME TOKAT ATILANLARI ( Eski Balıkesir ve Bursa Belediye Başkanı) HATIRLATTI!!! İLGİNÇ ÇOK İLGİNÇ! SAKIN BUNLAR MAKLUBEYE KAŞIK SALLAYANLAR OLMASIN.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23