• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Misvak'tan Kemalist azgınlığa tokat gibi cevap!

Yeniakit Publisher
2019-11-01 14:25:00 - 2019-11-01 14:28:07
Misvak'tan Kemalist azgınlığa tokat gibi cevap!

Misvak dergisinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda metroya doluşan Kemalistlerin 10. Yıl marşını okuyarak mütedeyyin bir vatandaşı taciz ettiği skandalla ilgili yayınladığı karikatür büyük beğeni topladı.

 Yeniakit.com.tr 

Yayınladığı karikatürlerle vicdanları sesi olan mizah dergisi Misvak, kemalistlerin ahlaksızlığını gösterdiği 29 Ekim’de yaşanan skandalla ilgili bir karikatür yayımladı.

Ne olmuştu?

İslam düşmanı bir kısım Kemalist, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda İstanbul Metrosu'na doluşarak 10. Yıl Marşı eşliğinde dans etti. Metroda taşkınlık çıkaran Kemalistler o sırada yolculuk etmekte olan sarık ve cübbe giymiş mütedeyyin bir vatandaşı taciz etmeye başladı. O anları kayda alan başka bir Kemalist de kamerayı sarıklı vatandaşa yakınlaştırdı.

Milli ve manevi değerlere düşman azgın Kemalistlerin toplumu bölme ve ayrıştırmaya yönelik yaptığı bu ahlaksızlık sosyal medyada tepkiyle karşılanırken mizah dergisi Misvak da konuyla ilgili bir karikatür yayımladı.

Karikatürde ellerin de Mustafa Kemal’in posteriyle metroda yaygara koparan Kemalistlerin arasında sözlü ve fiziksel tacize uğrayan sarık ve cübbe giyen vatandaş ellerini açarak vatanın birliği ve bütünlüğü için dua ediyor. Dua ise şu şekilde;
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Ya Rab vatanımızı ve milletimizi her türlü tehlikeden muhafaza et."

Beğeni topladı

Misvak’ın söz konusu vatan savunmasına gelince ortalıklarda gözükmeyen ancak Mustafa Kemal ve Cumhuriyet sömürüsü üzerinden İslam düşmanlığına yeltenen ‘azgın Kemalist azınlığın’ gerçek yüzünü gösterdiği karikatür sosyal medyada büyük beğeni topladı. Karikatür kısa sürede çok sayıda paylaşım aldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

bhh

Orada taciz nerde millet mars soyleyip cumhuriyet bayramini kutluyor sacmalik

Gurbetçi

Rabbim Allah diyen gençlerimizin sayısını artirsin yoksa boş kafalarla vatan deyil evimizi bile koruyamayiz eski sanlı gücümüze ulaşmamız için imanlı gençlere ihtiyacımız var
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23