• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MOSSAD, 100 bin tanı kiti aldı

Yeniakit Publisher
2020-03-26 10:13:00 - 2020-03-26 10:14:41
MOSSAD, 100 bin tanı kiti aldı

ABD ve Siyonistlerin işbirlikçisi Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), korona salgınında İsrail’e el uzattı.

 Tahsin Han 

Filistinlilerin yardım çağrılarını duymayan Prens bin Zayed, Tel Aviv’e elindeki 100 bin tanı kitini verdi. İsrail istihbaratı, geçen hafta gizli bir operasyonla Abudabi’den kitleri alıp ülkeye getirdi. İsrail şimdi de 10 bin solunum cihazı almanın peşinde.

Ortadoğu’da ABD kuklası yönetimi ile Siyonistlerin dostu olan Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), korona mücadelesinde İsrail’in en büyük destekçisi oldu.

Amerika ve batılı ülkelerin koronavirüs konusunda çaresiz kalıp ülkelerindeki krizle boğuşurken İsrail, yakın dostu BAE ile temasa geçti. Abu Dabi yönetiminin gizli lideri Veliaht Prens bin Zayed ile temas kuran İsrail, korona için tanı kiti talep etti. Ortadoğu’da koronayla ilk tanışan ülkelerden olan BAE, daha önce ülkeye getirdiği salgının tanı kitlerinden 100 bin tanesini Siyonistlere vermeyi kabul etti.

İsrail istihbaratı Mossad da geçtiğimiz hafta resmi hiçbir ilişkinin olmadığı Körfez ülkesine gizli bir operasyon yapıp, alınan 100 bin kiti ülkeye getirdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Depolarda 50 solunum cihazı kaldı

Korona ile mücadelede yetersiz kalmakla eleştirilen Netanyahu yönetimi vaka sayısının 2 bini aşması ve ölü sayısının 5’i bulması sonrası durumun daha kötü bir hal almaması için acilen 10 bin solunum cihazı almayı kararlaştırdı.  ABD ya da Körfez ülkelerinden alınması kararlaştırılan cihazlar için Mossad Başkanı Yossi Cohen ve Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı Meir Ben Shabat tarafından bir ekip kuruldu. Vaka sayılarının her gün arttığı ülkede sadece 3 bin cihaz olduğu ve bu nedenle acilen alım yapılması gerektiği belirtildi. Depolarda şuan sadece 50 solunum cihazı kaldığı belirtilirken, ABD’nin krizde olması nedeniyle yine BAE’den alım yapması planlanıyor.

 

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

Başınızı yiyin siyonist ler ve uşağı bae Allahımın gazabı münafıkların üzerine olsun

Mesut Sarp

Bu aşağılık entarili Arapların hakkından Allah gelir. Bunlar israile sadece solunum cihazı değil d...lerini bile verirler...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23