• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Akıncı’dan Türkiye’ye skandal sözler: Siz iç güveysi olarak geldiniz

Yeniakit Publisher
2019-11-13 18:54:00 -

Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleştirilen bir törende, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı skandal ifadeler kullandı.

Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleştirilen bir açılış töreninde İTÜ KKTC Rektörü Prof. Dr. Kahya ile KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı arasında geçen 'Evlilik' söylemi gündeme damga vurdu.

‘İTÜ Vodafone Future Lab’ açılışına katılan ve konuşması sırasında iş birliğini ‘evlilik’ olarak niteleyen İTÜ KKTC Rektörü Prof. Dr. Kahya, “İki güçlü devletin iki güçlü kurumunun bir çatı altına gelmesi demek, bir şekilde evlenmesi demek. Ama biz erkek tarafıyız. İnşallah bu bir başlangıçtır” dedi.

"Siz iç güveysi olarak geldiniz"

Kahya’nın bu sözleri üzerine kürsüye çıkan KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı ise “Güzel bir evliliğe tanıklık yapıyoruz. Sayın Hocam ‘biz erkek tarafıyız’ dedi. Ben onun bu esprisine, eğer yanlış anlamayacaksa bir espri ile karşılık vermek isterim. Bu evlilikte bir de diğer taraf var o da ev sahibi. Siz iç güveysi olarak geldiniz. Benim bildiğim, evliliklerde kadın – erkek eşitliği olur. Ama madem ki erkek tarafı diye kendinizi tanımlamak ihtiyacı duydunuz, diğer taraf da sizi iç güveysi olarak görür, biraz dikkat edilmesi lazım” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

saban

Ben skandal bişey göremedim. Karşılıklı olarak gereksiz şakalaşma bu...

Ahmet

......a bak git rumun kucağına otur o zaman
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23