• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mustafa Cengiz'den Arda Turan açıklaması!

Yeniakit Publisher
2020-01-18 14:40:00 -
Mustafa Cengiz'den Arda Turan açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılıların divan kurulu toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Medipol Başakşehir'in sözleşmesini feshettiği Barcelona'lı Arda Turan ile ilgili de konuşan Cengiz, "Arda Turan ile ilgili bize intikal eden bir şey yok" dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

"Sporun kardeşçe bir yarış olduğunu unutmayalım. Bütün yöneticilere sağduyulu, hoşgörülü davranış sergilemeleri önerisinde bulunuyorum. Kendimiz için de geçerli. Yenilebiliriz, yenebiliriz. Yendiğimiz zaman dengeli sevinmeliyiz. Camialar kardeştir. Bizleri ayıran din, dil, ırk değildir. Biz sadece farklı renklere gönül vermiş futbolseverleriz. Ben bütün camialara en derin saygılarımı sunuyorum. Fakat yönetici arkadaşların diğer camialara karşı daha dikkatli kelimeler seçmesini diliyorum."

"Arda Turan konusunda bize intikal eden bir şey yok"

"Arda konusunda bize intikal eden bir şey yok. Sevgili Hocamız ile 31 Aralık'ta görüştük, kendisine bu konuyu sordum. 'Bir şey olsa size getiririz' dedi. Daha sonra transfer toplantısı için bir araya geldik ama Arda'nın A'sı bile gündeme gelmedi. Sosyal medya üzerinden bunu işlemek ne kadar doğru. Bize intikal etmeyen bir konu hakkında ahkam kesmeyiz."

"Cumhurbaşkanımız bizi çok mutlu etti"

"Sayın Cumhurbaşkanımız yabancı sınırı konusunda bizi şaşırtan ama çok mutlu eden bir konuşma yaptı. Bir devlet adamı duruşuyla, "Arkadaşlar lütfen spora siyaseti karıştırmayın. Lütfen benim adımı ifade etmeyin. Ben eğer bir şey söyleyeceksem bunu doğrudan söylerim, aracıya ihtiyacım yok" dedi. Hepimiz çok etkilendik ve mutlu olduk. Bir devlet adamı olarak bizleri uyardı. Spora siyaseti sokmamamız gerek."


ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Hakemler adalet dağıtmasın"

"Zekeriya Alp ile hiç görüşmedim. Hayatımda 1 kez karşılaştım, onda da sadece baş selamı verdim. Hakemler hakkında sürekli konuşmak o müesseseyi bitirir. Rize maçına gidemedim ama yaşanan pozisyonda yüreğim burkuldu. Bu kadar para harcıyorsunuz, milyonlarca insan maçları izliyor ama siz orada göz göre göre bir takımın hakkını gasp ediyorsunuz. Vicdanlı olun, cesur olun, korkmayın, adalet dağıtmayın, dürüst ve doğru olun. Kendinizce adalet dağıtırsanız işin içinden çıkamayız. Futbol dürüst ve mert bir oyundur. Hakemlerin kötü niyetli olduklarına inanmak istemiyorum. Ben sadece devamlı basireti bağlanan hakemleri istemiyorum. Bu hakemler ligde problem yaratır. Milyonlarca insanın inancını kaybettirir. TFF'nin de yanlış yapanı affetmemesini istiyorum."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23