• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nar çekirdeği yağı neye iyi gelir, nasıl kullanılır

Yeniakit Publisher
2019-04-19 18:55:00 - 2019-04-19 18:56:19
Nar çekirdeği yağı neye iyi gelir, nasıl kullanılır

Nar çekirdeği yağının neye faydası yok ki. Nar çekirdeği yağı faydaları saymakla bitmiyor. Dişeti iltihaplanaların giderir. Yüksek tansiyonu düşürür. Enerji verir, yorgunluğu giderir bunun yanında kalbi korur ve kalbin düzenli çalışmasına destek olur. İşte Nar çekirdeği yağı neye iyi gelir, nasıl kullanılır? nar çekirdeği yağı nasıl yapılır? sorusuna verilecek cevaplar…

Nar çekirdeği yağının neye faydası yok ki. Nar çekirdeği yağı faydaları saymakla bitmiyor. Dişeti iltihaplanaların giderir. Yüksek tansiyonu düşürür. Enerji verir, yorgunluğu giderir bunun yanında kalbi korur ve kalbin düzenli çalışmasına destek olur. İşte Nar çekirdeği yağı neye iyi gelir, nasıl kullanılır? Sorusuna verilecek cevaplar…

Bağışıklık sistemini güçledirir hastalıklara karşı korur. Klesterol ve kan şekerimizi regüle eder artmasını engeller. Bağırsak parazitlerinin düşmanıdır, iyi bakterilerin artmasını sağlar. İshali önler tedavide. Destek sağlar. Ciltte olumlu katkısı vardır. Cildin pürüzsüz görünümünü sağlar. Cilt enfeksiyonlarında olumlu katkısı vardır. Böbrek iltihaplarının giderilmesinde etkilidir. Menopoz sıkıntılarını giderir. Nar çekirdeği yağı ayrıca yaşlanmayı önleci bir etkisi de vardır.

Nar çekirdeği yağının faydalarını saymaya devam edelim. Cilt besleyici sıkılaştırıcı selülit giderici olarak kullanılır. Doğum kontrol hapının yan etkilerinin azaltır. Kolesterolü ve hipertansiyonu düşürür. Kalbi kuvvetlendirerek kalp krizi riskini azaltır. Sigara alkol, kirli hava gibi kanserojen etmenlerin etkisini azaltan güçlü antioksidandır. Özellikle selülitli bölgelere masaj yapılarak uygulanırsa çok faydası görülür.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Nar çekirdeği yağı nasıl yapılır?

Evinizde kendi imkanlarınızla nar çekirdeği yağı yapmak istediğinizde, sadece iki malzemeye ihtiyacınız olacak. Nar çekirdekleri ve saf zeytinyağı. Bu malzemeler ile evinizde sağlıklı bir nar çekirdeği yağı elde edebilirsiniz. Kurutulmuş iki su bardağı nar çekirdeği elde etmek için, nar çekirdeklerinizi fırında kurutmalısınız. Kurutma işleminden sonra bu çekirdekleri robottan geçirmelisiniz. Robottan geçen çekirdekler toz halini alacaktır. Toz halde iken etkisini daha da güçlü gösterecektir. Bir litre saf zeytinyağına çekirdeklerin tozunu ilave edip karıştırmalısınız. Elde ettiğiniz karışımı bir şişede muhafaza edebilirsiniz. Fakat kullanmadan önce en az iki hafta dinlenmesini beklemelisiniz. Bekleme süresinde günde 1 saat de olsa güneş görmesini sağlayabilirsiniz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23