• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Netflix nasıl gündeme geldi? İşte Başkan Erdoğan ve AK Parti’yi rahatsız eden diziler

Yeniakit Publisher
2020-07-03 12:01:00 - 2020-07-03 12:10:52
Netflix nasıl gündeme geldi? İşte Başkan Erdoğan ve AK Parti’yi rahatsız eden diziler

Hande Fırat, sosyal medya düzenlemesinin perde arkasını kaleme aldı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Netflix’ten neden rahatsız olduğunu ve AK Parti’nin gündemine nasıl geldiğini anlattı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Bakan Berat Albayrak ve kızı Esra Albayrak'ın 4. çocuklarının dünyaya gelmesinin ardından sosyal medyada yapılan çirkin paylaşımlar hakkında sert ifadeler kullanmış, sosyal medya ile ilgili yeni bir düzenleme yapılmasının gerektiğini savunmuştu.

Twitter ve Youtube'dan bahseden Erdoğan, listeye dizi ve filmlerin yer aldığı Netflix platformunu da eklemişti.

Ahlaksız sahnelerin olduğu dizi ve filmlerle gündeme gelen Netflix kulislerde konuşuldu.

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, sosyal medya düzenlemesi ve Netflix hakkında AK Parti'li üst düzey isimlerle yaptığı görüşmeyi aktardı:

"MYK'da LGBT dizi ve filmleri konuşuldu"

Üst düzey birden fazla AK Partili isme bu düzenlemelerin Cumhurbaşkanı’nın YouTube’da aldığı dislike’larla ilgili olup olmadığını sordum. Konunun bununla ilgisi olmadığını söylediler. Bu arada şunu da söyleyeyim, liderler telefon ellerinde, “Dur şu tweet’i atayım, kaç like almışım bakayım” diye yaşamıyorlar. Tüm bunları onlar adına yapan ekipleri var. Gelelim telaffuzuyla, Dark ve spoiler ile gündem olan Netflix’e... AK Partililer de Netflix’in bir sosyal ağ olmadığını biliyor. Ancak sanıyorum Cumhurbaşkanı’nın dizi izlemeye vakti olmamıştır. Kısacası bir gün MYK’da yapılan sunumdan sonra belli ki bir karışıklık olmuş. Üzerinde konuşulan düzenlemelerin Netflix ile bir ilgisi yok. Peki Netflix nasıl gündeme geldi? Son MYK toplantısında meşhur Z kuşağı konuşulurken gençlerin ne izlediği konusu da gündeme geliyor. Netflix AK Parti’nin gündemine de böyle geliyor. Özellikle LBGT dizi ve filmleri konuşuluyor. Bunun ayrıntılarını da bir başka yazıda ele alalım.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Talha

Türkiyede herşeyi yasaklayın olsun bitsin...

Girdabp

Bırakın kafirler istediği gibi at koştursun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23