• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nevşehir Belediyesi ve Niğde Belediyesi'nden suya indirim! Suya yüzde kaç indirim yapılacak?

Yeniakit Publisher
2020-01-22 20:51:00 -
Nevşehir Belediyesi ve Niğde Belediyesi'nden suya indirim! Suya yüzde kaç indirim yapılacak?

AK Partili Nevşehir Belediyesi Başkanı Rasım Arı ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, suda indirim kararı aldı.

AK Partili Nevşehir Belediyesi Başkanı Rasım Arı ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir vatandaşların yüzlerini güldürecek indirim müjdesini Twitter hesapları üzerinden duyurdu.

AK Partili Nevşehir Belediyesi Başkanı Rasım Arı ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir vatandaşların yüzlerini güldürecek indirim müjdesini Twitter hesapları üzerinden duyurdu. 2 Başkanın aldığı suda indirim kararı vatandaştan büyük alkış aldı.

İlk teklif başkan Arı'dan

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Hava soğuk, Isınmadan dolayı giderlerimiz fazla... Dostlar, Her durumda elimizden geldiğince yanınızdayız. İlk faturadan itibaren geçerli olmak üzere son cemre toprağa düştüğü ay dahil su faturalarınıza %15 indirim yaptık" ifadeleriyle Nevşehir halkına müjdeyi verdi.

Başkan Arı yaptığı su indirimin ardından Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'e, "@baskanozdemirr başkanım ne dersiniz" ifadelerini çağrıda bulundu.

Başkan Arı'nın çağrısı karşılık buldu

Rasim Arı'nın çağrısına yanıt veren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, "Güzelliklerde yarışmaya tabiki varız. Seneye daha erken olacağına söz vermekle beraber. Yarın sabahtan itibaren geçerli olmak üzere 'son cemre' toprağa düştüğü ay dahil su faturalarımıza %25 indirim de biz yapıyoruz" açıklamasında bulundu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

AK Partili iki belediye başkanının indirim yapmak için yarışması sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Çok Geç

Senelerdir insanları son kuruşa kadar sömüren Ak Parti, alacak bir şey kalmayınca indirim yapacakmış. Üstüne para verse bile oy yok.

Turk

Akit yht %350 yapilan zammi yazacak crsaretiniz varmi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23