• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Odatv, FETÖ ve Kemalistlerin tahrik ettiği teröristlerin saldırısına uğrayan Murat Alan'dan ilk açıklama!

Yeniakit Publisher
2019-06-14 16:53:00 -
Odatv, FETÖ ve Kemalistlerin tahrik ettiği teröristlerin saldırısına uğrayan Murat Alan'dan ilk açıklama!

Odatv, FETÖ ve Kemalistler tahrik ettiği teröristlerin saldırısına uğrayan Yeni Akit Yayın Kurulu üyesi Murat Alan, açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Akit TV yayınında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Ergenekoncu generalleri kasdederek söylediği sözler bağlamından koparılarak FETÖ’cü sosyal medya hesapları ve Odatv tarafından yayınlanan Murat Alan, evinin önünde saldırıya uğradı.

Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan Alan, Akit TV'ye konuştu.

'Vatan sağolsun' derim

İşte Murat Alan'ın açıklamaları....

Sadece bana yönelik bir saldırı değil bu. AK Parti iradesine saldırı, Cumhurbaşkanımıza yönelik bir saldırı bu. Türkiye'deki derin yapının karanlık Odatv'nin, Sözcü'nün, Yeniçağ'ın ordu içerisindeki belli grupların şahsıma yönelik değil, Türkiye'yi eski günlerine döndürmeye yönelik... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın binbir emekle kurduğu Türkiye'yi 17 yılda getirdiği noktadan ger, götürmeye yönelik bir saldırı bu. Bana bir şey olursa 'vatan sağolsun' derim.  Ama bu ülkenin ilmik ilmik işlenmiş sivil iradesine yönelik saldırı.

3-4 zibidinin yapacağı iş değil

Abdest aldım, camiye giderken saldırdılar. Araç içerisinde pusuya yatmışlar. Daha önceden keşif yaptıkları belli. 3-4 zibidinin yapacağı iş değil bu. İkametgahımızı bilen, beni tanıyanların işi bu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Olayın takipçisi olacağız

Olayın kesinlikle takipçisi olacağız. Ama ben değil bu Cumhurbaşkanımızın iradesine saldırı. AK Parti'nin bu işi takip etmesi lazım. Bizim hükümetimizde bizim dönemimizde bize yaptıklarına bakın.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23