• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Oruç tutanlarla dalga, merhum Özal’a iftira!"

Yeniakit Publisher
2019-05-26 14:15:00 -
"Oruç tutanlarla dalga, merhum Özal’a iftira!"

Cumhuriyet yazarı Ahmet Tan, Merhum Özal için "Onunki uçak kullanma merakı değil, yukarıdan arazi beğeniyor!” diyen Demirel’in iftirasına sarıldı. Merhum Özal’a iftira üzerinden, Erdoğan ve Yıldırım’ın da "arazi beğenmek için uçtukları" imasında bulunan Tan, "Oruçlular Dikkat" başlığı altında da oruç ibadetiyle dalga geçti.

 HaberYorum -  Hasan Üstün 

Değer karşıtı Cumhuriyet Gazetesi, Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’a, Demirel’in attığı iftira üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti’nin İstanbul Adayı Binali Yıldırım’a saldırdı.

Demirel’in iftirasına sarıldı

Demirel’in Özal’ı, Özal’ın da Demirel’i hiç sevmediğini vurgulayan Cumhuriyet Yazarı Ahmet Tan, yazısında Demirel’in Özal’a attığı iftirayı “gerçeklik” olarak ortaya koydu:

“Demirel’e ‘Efendim’ dedim, ‘Sayın Özal ve bazı bakanların uçak kullanma merakı var. Siz de mühendissiniz, siz de hiç…’

Asık bir suratla sözümü kesti: Gardaşım uçak muçak merakı değil, onlar yukarıdan arazi beğeniyorlar!”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bu sözleriyle Merhum Özal’a “arazi vurguncusu” iftirasını atan Demirel üzerinden sözü Recep Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırıma getiren Cumhuriyet Yazarı Tan şöyle devam etti: “Tayyip Bey, 3. Köprü ve Kanalistanbul için uzun süre Bakanı ile İstanbul üzerinde uçakla dolaşıp durdular. Acaba YassıAda yukarıdan yassı kadayıfa mı benziyor ki, 120 odalı otel vesaire binalarla donattılar.”

"Oruçlular Dikkat!" başlığı altında oruç tutanlarla dalga geçti!

27 Mayıs Darbesi’nin Yıldönümü dolayısıyla Yassıada’ya giderek, CHP zihniyetinin katlettiği Merhum Menderes ve dava arkadaşlarının hatıralarını yâd edecek olan Erdoğan’ın bu ziyaretiyle dalga geçen Cumhuriyet Yazarı Ahmet Tan, “Bugün Yassı Ada’ya ziyaret var. Bu özünde hüzünle bir ziyaret. Ama vefakar, cefakar halkımız canlı yayına ve Tayyip Erdoğan’a doyacaktır. Dileyelim oruçlar sakatlanmasın!” diyerek Oruç ibadetiyle ve Oruç tutan vatandaşlarla alay etme cüretinde bulundu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23