• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Öztürk Yılmaz cephesinden Ali Babacan açıklaması!

Yeniakit Publisher
2019-07-28 21:44:00 - 2019-07-28 21:50:41
Öztürk Yılmaz cephesinden Ali Babacan açıklaması!

Eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan tarafından kurulacağı iddia edilen yeni partide ismi geçen Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz, hakkında çıkan iddiaları yalanladı.

 Yeniakit.com.tr 

Basında çıkan 'Eski CHP'li Öztürk Yılmaz, Babacan'ın partisine geçiyor' haberlerine ilişkin sitemize açıklamalarda bulunan Öztürk Yılmaz'ın danışmanı, haberlerin gerçeği yanıstmadığını ve Öztürk Yılmaz'ın kendi çizgisinde yeni bir oluşum içerisinde olduğunu belirtti.

Bağımsız Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın danışmanı, Ali Babacan tarafından kurulması beklenen partiyle ilgili olarak, "Öztürk Yılmaz, Ali Babacan tarafından kurulması beklenen yeni partide herhangi bir şekilde görev almayacaktır. Kendisi bu iddiaları kesinlikle reddediyor. CHP'den ayrılayarak yeni bir oluşum içerisine girdi. Şu an yeni parti hazırlığında ve bu parti Ali Babacan'ın partisi olmayacak" dedi.

Öztürk Yılmaz yeni partiyi duyurmuştu

Öztürk Yılmaz, Mayıs ayında Meclis'te yaptığı açıklamada, "Yeni bir şeyler yapacağız. Yaz sonuna doğru kapsamlı bir açıklama yapacağım. Bu bir partinin kopyası değil, Türkiye'yi kucaklayacak bir şey olacak." karşılığını vermişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Leyla

Önüne gelen herkez bir yol çiziyor bence karayolculardan yaptıkları yol çizgi görevine gerek kalmayacak bu yeni yetme parti kuracaklarin çizecek leri yol çizgileri yetip artacak bile bu meyanda kara yolcuların işi de rahatlayacak

Takipçi

Öztürk Yılmaz , Bir sen kalmıştın , çık meydana millet boyunun ülçüsünü görsün.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23