• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Pejmürde ODA TV, vatan haini Mali'ye böyle sahip çıktı!

Yeniakit Publisher
2020-03-03 13:31:00 -
Pejmürde ODA TV, vatan haini Mali'ye böyle sahip çıktı!

Gezi kalkışmasının önemli isimlerinden oyuncu Mehmet Ali Alabora, fare gibi sığındığı Batı ülkelerinden Türkiye'ye yönelik karalamalarını sürdürüyor. Hükümete darbe yapmayı amaçlayan grubun önemli isimlerinden olan hain Mali'yi, karanlık Oda TV savunuyor.

Karanlık ODA TV, Gezi kalkışmasının önemli isimlerinden oyuncu Mehmet Ali Alabora'yı aklamaya soyundu.

Firari Alabora'nın Hamburg'da Türkiye düşmanı bir dernek tarafından düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamaları manşete taşıyan Oda TV, ulusalcı kimliğini de pejmürde etti.

 

Bir katılımcının Alabora'nın Gezi direnişi sırasında Taksim Meydanı'nda sanatçı arkadaşları ile birlikte ön saflarda yer almasını Deniz Gezmişler'e benzetmesini değerlendiren hain Mali, "Deniz ile tabii boyumuz benzeşebilir... Ancak bizim sokağa çıkmamızla Deniz'lerin sokağa çıkması aynı değildi. Biz devrim yapmak için sokağa çıkmadık. Onlar devrim yapmak için, bir ideal uğruna sokağa çıkmışlardı. Daha üç gün öncesine kadar neler olup bittiğini duymamıştım. Gündem Türkiye'de o günlerde doluydu. Gündemde sadece Gezi parkı yoktu, tiyatroların kapatılması, Haydarpaşa garının yerine otel planlanması, Reyhanlı saldırısı vs. gibi bir gündem vardı. Bütün bunlara karşı sesimizi duyurmak ve kendimizi ifade etmek için ortaya çıktık. Yani Deniz'ler ile sokağa çıkma motivasyonlarımız farklıydı." ifadelerini kullandı.

Alabora'nın sığındığı Batı ülkesinde Türkiye'den şikâyet eden ihanet dolu ifadelerini manşetina taşıyan ODA TV ise savunduğu ulusalcı kimliğini bir kez daha pejmürde ettiğini gözler önüne serdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hizipsavar

soysuz it. ölüm siizn için gelmeyecek mi zannediyorsunuz. o gün innadığınız tanrınız siiz kurtaramayacak.

Zıya

Hain oğlu hainler hainlerden ne beklenir laiklikten başka len m.alimisin nesin adam isen kivirmadan gerçekleri söyle ve buraya gel hesabını ver
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23