• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK ve FETÖ’ye dikkat!

Yeniakit Publisher
2020-03-19 10:19:00 - 2020-03-19 10:19:39
PKK ve FETÖ’ye dikkat!

Ergür, PKK ve FETÖ’nün yurtdışında virüs kapmış kişileri Türkiye’ye yollayarak ülkemize zarar vermeye çalışabileceğine dikkat çekerek, bu tuzağa karşı dikkatli olunması gerektiğini kaydetti.

 Oğuzhan Gültekin  Ankara 

Koronavirüs salgınını bahane ederek tutukluların tahliye edilmesini isteyen HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş’ın Almanya’dan gelir gelmez apar topar Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) çalışmalara katılması, “milletvekillerine ve bakanlara karşı biyolojik silahla suikast girişimi gerçekleştirmeye mi çalışıyor?” sorusuna neden oldu.

“Terör örgütleri salgını kullanmaya çalışıyor”

Meral Danış Beştaş’ın Almanya’dan geldikten sonra meclis çalışmalarına katılmasını “biyolojik silahla gerçekleştirilmiş bir suikast girişimi” olarak değerlendiren ASSAM Güvenlik ve Strateji Uzmanı Ersan Ergür, “Şu anda İtalya’da, İran’da ve birçok ülkede Cumhurbaşkanı Yardımcıları ve milletvekilleri koronavirüs salgınından dolayı hayatlarını kaybetti. Bugün Türkiye salgına karşı en başarılı sistemi kuran ve yöneten ülke konumunda. Şu anda bütün ülkeler Türkiye’yi parmakla gösteriyor. Virüsün ülkede yayılmaya başlamasından itibaren de alınan tedbirler en üst düzeye çıkarıldı. Virüsün Türkiye’de görülmesini de terör örgütleri ve sempatizanları kullanmaya çalışıyorlar” dedi.

“Meral Danış Beştaş meclis’ten uzaklaştırılmalı”

PKK’nın yapılan operasyonlardan dolayı kan kaybettiğini ve yapacağı bir eylemle ‘Ben hâlâ güçlüyüm’ imajı vermeye çalıştığını belirten Ergür, “Bugün meclise Kandil’deki teröristi sokamayacağına göre siyasi kimliğe bürünen elemanlarını devreye sokarak sansasyonel bir eylem yapmaya çalışıyor olabilir. Beştaş’ın, Almanya’dan gelerek karantina kurallarını delip meclise girmesi eğer kendisine  virüs bulaşmışsa meclisteki yetkililere de bulaştırmak istemesinden kaynaklıdır. Bu durum ancak bu şekilde ifade edilebilir. Meclis’in bu durumu değerlendirmesi gerekiyor. Hızlı bir karar alınarak Meral Danış Beştaş’ın meclisin kapısının önünden geçmesi bile yasaklanmalıdır. Bu durum başka bir ülkede olsaydı bu kişinin vekilliğine bile bakılmaksızın oradan uzaklaştırıldığını görürdük” ifadelerini kullandı.

Yeni Akit Gazetesi
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

kahpe casus fetö coronodan daha tehlikeli ve kriptodur, saplantilir, yeniden canlanir

Vaveyla

Olası bütün idari hatalar sonucu dogacak sonucları yıkmak icin zemin hazırlanıyor güzel. Sana bu lavuğu verseler napacan hapishanede diğeri gibi beslicen. Bak diger dingil semirdi hapishanede. Secimden secime mektup yaziyor oda tutmuyor. Bunu da iceri atip zamani geldiginde mektupmu yazdircaniz secimlerde. İdam nooldu idam hey gidi hey uyutun milleti şimdi tam zamanı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23