• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK'nın İsveç'teki kolu Kadir Kasırga'dan CHP açıklaması

Yeniakit Publisher
2020-05-20 20:03:00 - 2020-05-20 20:04:23
PKK'nın İsveç'teki kolu Kadir Kasırga'dan CHP açıklaması

Terör örgütü PKK'nın İsveç yapılanmasında önemli rol oynanan Sosyal Demokrat İşçi Partili milletvekillerinden Kadir Kasırga, CHP'ye destek verdi.

Türk asıllı Sosyal Demokrat İşçi Partili milletvekillerinden Kadir Kasırga, CHP'ye sahip çıktı.

Artı 1 televizyonuna katılan Kadir Kasırga, CHP ile dayanışma içinde olduklarını ve İsveç Parlamentosuna verdikleri öneriden dolayı CHP ve HDP'nin eleştirilmesinin doğru olmadığını belirtti.

İsveç'te terör örgütü PKK'nın program ve gösterilerine katılan Kasırga, terör örgütünün sözde bayrakları ve flamaları önünde lobi yaptığı bilinmekte.

Skandal önerge

İsveç'te iki gün önce dördü Türk asıllı Sosyal Demokrat İşçi Partili milletvekili Parlamentoya, Türkiye, İran, Irak, Suriye'de Kürdistan devletinin kurulmasını için önerge verdikleri ortaya çıkmıştı.

Türk asıllı Sultan Kayhan, Serkan Köse, Kadir Kasırga, Serkan Köse, Roza Güçlü Hedin'inde bulunduğu 13 vekilin imzalarının bulunduğu "Kürt halkının kendi kaderini tayin etme hakkı" başlığı ile parlamentoya sunulan öneride, terör örgütü PKK'dan, "Kürt İşçi Partisi" şeklinde bahsedilmişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Önergede 1923 yılında Atatürk'ün etnik milliyetçilik üzerine bir devlet kurduğunun altı çizilirken, bu devletin Kürtleri sürgün ettiği, işkence ettiği ve öldürdüğü iddia edilmişti.

Sosyal Demokrat İşçi Partili milletvekillerinin CHP'yi sık sık ziyaret etmesi de dikkatlerden kaçmamıştı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Güney Doğulu

Böyle ....  bozuklar ve Türkiye karşıtı olan bütün batılılara sınırlarımız kapalı olmalı, mal ve mulkiyetleri hazineye aktarılmalıdır. Sapkınlara ve hainlere geçit verilmemeli, başları ezilmelidir. İDAM MASAYA NE ZAMAN GELECEK???

hizipsavar

ee biz zaten biliyorduk anlamayan mal hizipciler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23