• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Polise direnen kişi itfaiyenin suyla müdahalesiyle etkisiz hale getirildi

Yeniakit Publisher
2019-04-23 10:22:00 -
Polise direnen kişi itfaiyenin suyla müdahalesiyle etkisiz hale getirildi

Adana'da polise direnen ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen bir kişi itfaiyenin suyla, polis ekiplerinin biber gazıyla müdahalesi sonucu etkisiz hale getirildi.

Adana'da bıçakla kendisine zarar verdikten sonra polise direnen kişi, itfaiyenin suyla, polisin ise biber gazıyla müdahalesi sonucu etkisiz hale getirildi.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan İlçesi Pınar Mahallesi'nde elinde bıçak olan bir kişin kendisine zarar verdiği ihbarı üzerine olay yerine polis sevk edildi.

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Caner Y, ekiplerin yanına yaklaşmasına izin vermeyip bıçakla vücudunun çeşitli yerlerine zarar verdi.

Elindeki bıçakla direnmeye devam eden Caner Y'yi yakınları da ikna edemeyince olay yerine Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi sevk edildi.

Polis biber gazı sıktı

İtfaiye ekiplerinin suyla müdahale ettiği Caner Y. elindeki bıçakla direnmeye devam edince polisler de biber gazı sıktı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bu esnada bir apartmana kaçan Caner Y. yakalanıp elindeki bıçak alındıktan sonra kelepçelendi.

Bazı vatandaşların da tepki gösterdiği Caner Y, ambulansla Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23