• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Provokatörler Şevki Yılmaz'ı hedef aldı! Konferans öncesi halkı kışkırttılar

Yeniakit Publisher
2019-12-20 01:52:00 -
Provokatörler Şevki Yılmaz'ı hedef aldı! Konferans öncesi halkı kışkırttılar

İlahiyatçı yazar Şevki Yılmaz'ın Çanakkale'nin Biga ilçesinde düzenleyeceği konferans öncesi ilçede bazı provokatörlerin sosyal medyada örgütlenerek vatandaşı kışkırttığı görüldü.

Türkiye'yi dolaşarak milli ve manevi şuuru arttırmak için mücadele veren Rize Eski Belediye Başkanı ve Milletvekili Şevki Yılmaz'ın Çanakkale'nin Biga ilçesinde düzenlenecek konferans konuşması öncesi provokatörlerin sosyal medya üzerinde örgütlenerek vatandaşları kışkırtmaya çalıştığı görüldü.

Milli ve manevi kimliği rahatsız etti

Biga'da BİÖNDER (Biga İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği) tarafından 20 Aralık Cuma günü Biga Atatürk Kültür Merkezi'nde 'Çare sadece İslam Sözleşmesi' konferasında konuşacak olan Yılmaz'ın yapacağı milli ve manevi değerlere öncelik veren açıklamaları belli bir kesimi rahatsız etti. Yılmaz'ın tepkilere rağmen konferansını gerçekleştirmesi bekleniyor.

Halkı kışkırtıyorlar

Yılmaz'ı Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı olarak lanse eden provokatörler, AK Partili Biga Belediyesi'ni de hedef göstererek konferansın düzenlenmemesi için ortam oluşturmaya çalıştı. Biga Belediyesi'nin konferansla alakası olmaması rağmen belediyeye konferansı iptal etme çağrısında bulunan provokatörler, vatandaşın da bu duruma müsaade etmemesi yönünde açıklamalarda bulundu. Çatışma ortamı hazırlamaya çalışan provokatörler hakkında emniyetin işlem yapması bekleniyor.

İşte o provovatif söylemlerden bazıları:


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasanali kose

Evet dogru soyluyordu Yilmaz yalanmi ulan serften yoksun adi kemalistler gokten inen bir kitap mi bizi yometecek diyen lerin hepsi kafirdir bu mecliste bi cejennem partisi vekili ozil mi nedir kafirim ben diye ciik atiyor Allahu Teala faizi haram kildi kim itiraz ediyorsa kafirdirrr kafirdirrr biliyorum bunu yayinlamayacaksiniz akit

celil yağmuroğlu

Binler Şehit veren Çanakkale topraklarından böyle dinsizler çıkması ne kadar ,Çok dikkatim çekiyor Soysalları Müslüman veya Türkçü Soyadlarda aynı hep bozuk çıkıyorlar tabii hepsini kast etmiyorum benim Soyadım olsa imam Oğlu örneğin ilginçtir. Devlet bunun gibi olayları mercek altına alması gerek...herkes ..MENE NE DİYOR..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23