• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya duyurdu: Erdoğan, Putin ve Ruhani ile görüşecek

Yeniakit Publisher
2020-06-30 14:35:00 -
Rusya duyurdu: Erdoğan, Putin ve Ruhani ile görüşecek

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov'un yaptığı açıklamaya göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'deki gelişmeleri değerlendirmek için yarın Putin ve Ruhani ile video konferans yöntemiyle görüşecek.

10 yıldır iç savaşın sürdüğü Suriye'de atılan ve atılacak adımlarda söz sahibi olan 3 ülkenin lideri yarın bir kez daha bir araya gelecek.

Video konferans yoluyla görüşecekler

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin yarın video konferans yoluyla bir görüşme gerçekleştireceğini ve Suriye krizini ele alacağını söyledi.

Gazetecilere konuşan Peskov, basında yer alan, liderler arasında Astana formatında video konferans yoluyla bir görüşme gerçekleştirileceği bilgisini doğruladı.

Tahran'da yapılması planlanıyordu

Görüşmenin saat 14:00 civarında gerçekleştirileceğini belirten Peskov, liderlerin konuşmalarının basına açık olacağını ifade etti. Zirvenin başta martta Tahran'da yapılması planlanıyordu, ancak salgın nedeniyle ertelenmişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İnşallah

İnşallah video konferans başında aykata bekletmez reisimizi geçen sefer yapılanlara çok kızdık. Reis seninleyiz..

Yayınlanırsa

Suriye krizini mi ele alacaklar, Rus lider yapılması gerekenleri mi söyleyecek? Birileri yine haddimizi bildirecek gibi ya.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23