• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya'dan ders gibi kamu spotu! Fesat projesinin asıl amacı böyle anlatıldı

Yeniakit Publisher
2020-08-03 20:57:00 -

Rusya'da devlet tarafından hazırlanan kamu spotunda İstanbul Sözleşmesi'nin asıl amacı anlatıldı. Kamu spotunda ifsad projesinin bir ülkenin geleceğini nasıl zehirlediği aktarıldı.

Müslüman-Türk toplumunun kanayan bir yarası haline gelen İstanbul Sözleşmesi ile ilgili tartışmalar son günlerde yeniden alevlendi. Cinsiyetsiz bir toplum oluşturma hedefi güden ve sapkınlığı meşrulaştıran fesat projesine tepkiler çığ gibi büyürken Rusya tarafından hazırlanan bir kamu spotu dikkat çekti.

Rusya'da devlet tarafından hazırlanan kamu spotunda İstanbul Sözleşmesi'nin asıl amacı yetimhanedeki bir çocuk üzerinden anlatıldı. 

Yayımlanan kamu spotunda Rusya halkına çağrı yapılarak vatandaşların toplumu zehirleyen eşcinsel sapkınlığa ve bu rezilliği destekleyen İstanbul Sözleşmesi'ne karşı çıkması istendi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yalnız

bir müslüman olarak bizim vermemiz gereken tepkiyi,onlar bizden önce vermiş..onların verdiği tepkinin on katını bizim vermemiz lazım..aklın yolu bir..utandım.

gercek düşün ne oluyor

kamuoyuna acık ortamda tartışmak en tehlikeli iştir bu konuları.toplarsın kendi ggörüşündeki insanları.karşıt görüşleri dinlersin ortasını bulursun sonra kamuoyuna acıklamada bulunursun.akp oyoranı yüksek bayan kesimi var onların fikri cok önemli acıklayacaksın.sonradan akpli olanlar sol kesimden olanlar simdi akpli olduysa biraaz dikkat derim.tskler.sahaya ineceksin sahaya soracaksın.bir kac kişinin fikri olmaz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23