• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya'dan Türkiye'ye bir suçlama daha

Yeniakit Publisher
2020-03-03 23:05:00 -
Rusya'dan Türkiye'ye bir suçlama daha

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Oleg Sıromolotov, İdlib'de yaşanan krize ilişkin Türkiye'yi suçlayan açıklamalar yaptı.

İdlib'de Esed ile birlikte büyük darbe yiyen ve gidişattan rahatsız olan Rusya, Türkiye'ye yönelik tepki çeken tavrını sürdürüyor. 

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Oleg Sıromolotov, İdlib'deki silahlı muhaliflerin teröristlerden ayrılması konusunda tüm tarafları memnun eden bir çözümün henüz bulunmadığını belirtti.

Sıromolotov, "Eğer Moskova bunu nasıl yapacağını bilseydi, bu süreci üstlenirdi. Türkiye bunu üstlendi ve demek ki, onlar biliyor. Eğer çözümü bilseydik, bu soruna çoktan çözüm bulunurdu ancak şu an itibarıyla tüm tarafları memnun eden bir çözüm yok ve hiç kimse bir tavsiyede bulunamıyor" ifadelerini kullandı.

'Putin ve Erdoğan'ın bunları konuşacağını düşünüyorum'

İdlib'deki teröristlerle silahlı muhalifleri ayırma konusunun, Soçi'de varılan mutabakatların Türkiye tarafından yerine getirilmeyen kısmı olarak her gün gündeme geldiğine dikkat çeken Sıromolotov, 5 Mart'ta görüşecek olan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konuları da ele alacağını düşündüğünü ekledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

AYH8N ERG8N8Z EWET

Biz bu ayrıştırmayı kendi gücümüzle sahada yapıyoruz. Samimiyseniz bize bakın anlarsınız. Sizin gibi Lapontenten masaları senaryo edip, suriyede sahada servis etmiyoruz.

abdrhman

moskof gavuru öküzün altında buzağı arıyor. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23