• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Saadet'ten af açıklaması! 'Erdoğan ile...'

Yeniakit Publisher
2019-09-18 10:42:00 -
Saadet'ten af açıklaması! 'Erdoğan ile...'

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmede, af konusuna değindiklerini ve yakın zamanda affın çıkabileceğini söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlatırken "Af hazırlığı var" mesajında bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin detayları Habertürk televizyonunda Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programında anlattı. Karamollaoğlu, af yasası ile ilgili bir hazırlık yapıldığı kanaatinin oluştuğunu ifade etti.

"Af hazırlığı var"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Bugün 150 bin civarında KHK ile görevlerinden uzaklaştırılmış insan var. Ayrıca farklı kanaatlerle ceza görmüş veya itham altında insan var. Bunların içinde mahkemeye gidip masum olduklarını ispat edip görevlerine dönemeyenler var" dediğini aktaran Saadet lideri Karamollaoğlu, "Başka işle uğraşamıyorlar. Ben 'Bunun üstesinden gelinmesi lazım, bunu yapacak olan sizsiniz, bu af yoluyla da olabilir. Kendiniz birtakım çalışmalar yapıyorsunuz, bu mağduriyetlerin gecikmeden giderilmesine ihtiyaç var' dedim. Kesin olarak bir ifade kullanmamasına rağmen bu konuda birtakım hazırlıkların yapıldığı intibaı bende doğdu" açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

uyan tc

affı çıkartırsa kendi idam fermanını hazırlayacak akp

yazıYORUM

Eğer af falan çıkarsa yada yasal düzenleme yapılıp ceza indirimi falanla hapishanelerde yatan hainler, haydutlar, yamyamlar dışarı salınırsa Ak Parti benim için biter! Ozaman ten söyleyeceğim söz "euzu billahi mineşşeytani ve siyaset" demek olur. Birdaha ne sandığa giderim nede siyasetçiler namına bir Allah ın kuluyla tartışmaya girerim.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23