• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şafak vakti baskın! Hemşire ve hizmet emiri yakalandı

Yeniakit Publisher
2019-11-08 07:45:00 - 2019-11-08 08:29:24
Şafak vakti baskın! Hemşire ve hizmet emiri yakalandı

Adana’da şafak vakti düzenlenen terör operasyonunda DAEŞ ve EL-Kaide üyesi olduğu belirlenen çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı terör örgütü DEAŞ ve El Kaide yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında 8’i Suriye uyruklu 10 kişi hakkında gözaltı kararı çıkardı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şafak vakti DEAŞ ve El Kaideye yönelik operasyonu başlattı.

Özel harekat timlerinin desteği ile söz konusu şahısların evlerine eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Düzenlenen baskınlarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

Görevli oldukları tespit edildi

DEAŞ ve El Kaide örgütlerinde hemşire, istihbarat ve hizmet emiri görevleri yaptıkları tespit edildi

DEAŞ ve El Kaide terör örgütünde hemşire, istihbaratçı ile hizmet emiri olarak çalıştıkları tespit edilen yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Öte yandan, yakalanan zanlıların örgüt adına sohbet, ders, etkinlik düzenlendikleri ve örgüt mensupları ile irtibat halinde oldukları öğrenildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Arkadas

Way arkadas bunlar naail elini kolunu sallayip suriyeye gectiler de simdi tikir tikir yakalaniyolar teeeayuul edemiyorum

Abdulcabbar

İSLAMI DÜNYADAN SİLMEK İÇİN, Zındık cemaati tarafından özel olarak üretemiş olan bu türden SAPIK VE SİHİR ALTINDA OLAN tüm cemaat bozuntusu, islam kisvesine bürünmüş mahluklar, vadedilmiş bölgeler zındık cemaati tarafından işgali gerçekleşmeden önce durdurulmalıdır..BİR HADİS-i ŞERF te buyuruluyor ki; “.bunlar bir çeşit mahlıklardır ki, kıyamet vaktinde zuhur eder, siyah bayrakları vardır, müslüman olduklarını iddia eder ama onlar KÂFİRLERİN taa kendileridir.”...Bu mahlukları zındık cemaati özel olarak üretti.....Trump’ın bir tartışmada Bayan Clinton’ın suratına dediği sözü hatırlayın...”İŞİD’i ABD kurmuştur” demişti....yani derin amerika...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23