• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüse karşı vatandaşlardan talepte bulundu: Takipçilerinizle paylaşın...

Yeniakit Publisher
2020-08-09 14:37:00 -
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüse karşı vatandaşlardan talepte bulundu: Takipçilerinizle paylaşın...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından koronavirüsle mücadeleye ilişkin yeni paylaşımda bulunarak, "Salgına karşı maske, mesafe, temizlik kurallarını hatırlatan bir mesaj hazırlayıp, takipçilerinizle paylaşın." vatandaşlardan talepte bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele konusuna ilişkin vatandaşlardan talepte bulundu.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Bakan Koca, vatandaşlardan sosyal medya hesaplarından tedbir mesajı vermelerini ve bunu takipçileriyle paylaşmalarını talep etti.

"Mesaj hazırlayıp takipçilerinizle paylaşın"

Hazırlanan mesajın elden geldiğince etkili olmasını belirten Koca, yaptığı paylaşımda, "BUGÜN PROFİLİNİZDEN SİZ DE BİR TEDBİR MESAJI VERİN. Salgına karşı maske, mesafe, temizlik kurallarını hatırlatan bir mesaj hazırlayıp, takipçilerinizle paylaşın. Bilip de uymayanlar için elden geldiğince etkili olsun." ifadelerini kullandı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sıkıntı var!

Takın dediğiniz ve piyasada bulunabilen maskeler zaten TAKANI değil karşısındakileri koruyor. Karşıdaki eğer maske takmıyorsa direkt hastalık bulaştırıyor ve hiç bir yaptırım uygulanmıyor. Maske takan da hastalandığıyla kalıyor.

Kibarcik

Maske tak mesafeyi koru. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23