• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, o mesajı paylaştı: Ölüm korkusu başlıyor

Yeniakit Publisher
2020-08-10 12:11:00 -
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, o mesajı paylaştı: Ölüm korkusu başlıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalanan bir hekimin mesajını paylaştı. Bakan Koca'nın mesajına yer verdiği doktor, mesajında yoğun bakımda biraz daha ağırlaştığını belirtip, "Solunum sıkıntısı o kadar kötü bir şey ki bir seviyeden sonra ölüm korkusu başlıyor." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan bir hekimin mesajına yer verdi.

Bakan Koca, "Yaşayandan Uyarılar" başlığıyla yaptığı paylaşımda operatör doktor Bülent Çetin'in ölümcül salgınla mücadelesine yer verdi.

"Ölüm korkusu başlıyor"

Koca'nın paylaşımında yer alan, koronavirüsle mücadele eden doktorun mesajı şöyle:

"Akciğer tomografisinde Kovid-19 olduğum belirlendi. İlk 3-4 gün servisteydim. İlerleyen günlerde solunum sıkıntısı gelişmeye başladı. Yoğun bakımda biraz daha ağırlaştım. Solunum sıkıntısı o kadar kötü bir şey ki bir seviyeden sonra ölüm korkusu başlıyor. Oksijen verildiği halde kendinizi oksijensiz hissediyorsunuz. Kurallara dikkat edilmeli. Yoksa canınızı virüse emanet etmiş oluyorsunuz. Op. Dr. Bülent Çetin."


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ulvi

Allahtan çok ölümden korkmayı red ediyorum.Psikolojik olarak Ölüm korkusu ile yaşayarak canlı canlı mezara girmeyide red ediyprum. Bu taraf bir göz açıp kapama.Esas olan diğer taraf..

abdrhman

BİLİM ADAMLARINA DUYURULUR korona bildiğimiz grip enfeksiyonudur. asırlardır var ve bitmeyecektir. çünkü grip enfeksiyonu demek vücudun kendi içindeki pislikleri temizleme olayıdır. senede veya 2 senede bir muhakkak temizlik yapar. çaresi hastalık esnasında bol bol günde 5-6 su bardağı nane limon ıhlamur kaynatıp için. en az 8 gün sonra daha rahat pisliği atarsınız. bu yaşlılarda biraz daha ağır geçer. eğer insanlar grip yani korona olamazlarsa o pislik vücut içinde birikir ya kanser yapar ya başka bir hastalık yapar. yani koronasız grip enfeksiyonsuz yaşam yoktur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23