• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şahan Gökbakar'dan Süleyman Soylu'ya küstah gönderme! Gençleri ayyaşlığa özendirdi

Yeniakit Publisher
2019-12-17 17:20:00 -
Şahan Gökbakar'dan Süleyman Soylu'ya küstah gönderme! Gençleri ayyaşlığa özendirdi

Hiçbir sanatsal nitelik taşımayan bel altı esprilerle dolu filmleriyle milyonları cebe indiren Şahan Gökbakar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Rakı Festivali" çıkışının ardından küstah bir paylaşımda bulundu. Rakı masasında poz veren Gökbakar, gençlere "kafayı çekin" mesajıyla 'adamlık' dersi vermeye kalktı.

 Hamza Ertuğrul  yeniakit.com.tr  Ucuza mâl ettiği sanatsal hiçbir niteliği olmayan; estetikten, alt metinden, senaryo ve öykücülük ilkelerinden bihaber, basmakalıp çekim teknikleriyle yalap şalap tamamlanan ve bel altı espriler dışında akılda kalıcı, etkileyici diyalogları bile olmayan filmleriyle milyonları cebe indiren Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından tam da kendisine yakışan pespayelikte bir paylaşım yaptı.

Şahan Gökbakar, Adana Valiliği tarafından iptal edilen, ilk olarak "Dünya Rakı Festivali" ismi verilen ve daha sonra "Kebap ve Şalgam Festivali" olarak değiştirilen etkinlikle ilgili paylaşımda bulundu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya gönderme yaptı.

Arkadaşlarıyla rakı içerlem çektiği bir fotoğrafı paylaşan Gökbakar, "Rakı festivali, dostlarımla... Not: İçkinin fazlası zarar gençler, keyfince için ama dozunda ve adabıyla... Adam gibi..." notunu düştü.

Gökbakar'a, "Adamlığı senden mi öğreneceğiz!" şeklinde eleştiriler yapıldığı görüldü.

İşte o fotoğraf:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Süleyman Soylu'nun açıklaması

Adana'da yapılan "Rakı Festivali" tepki çekip yasaklanınca "Kebap ve Şalgam Festivali" adıyla servis edilmek istendi. Bunun üzerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kebap ve Şalgam Festivali" diye bir festivalin söz konusu olmadığını belirterek 2015 ve 2019 yıllarına ait gazete kupürlerini gösterdi. Soylu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bahsettiğiniz festival bu olsa gerek: Adana Dünya Rakı Festivali. Bu konuda Valiliğin bu festivale yönelik bir yasağı söz konusu. Zannediyorum rakı festivaline yasağı koyduktan sonra meseleyi, kebap ve şalgam festivaline döndürmüş olabilirler. Kısa bir süre önce Adana'da, Türkiye'den herkesin katıldığı, bir kültür durağı olan, 'Adana Lezzet Festivali' düzenlendi. Zannediyorum bilgide eksiklik söz konusu. Eğer bahsedilen rakı festivali ise bu rakı festivaline Adana Valiliği geçen yıl da bu yıl da yasak koydu. Ne geleneklerimizde ne de herhangi bir durumla bu, örtüşebilir değildir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

EKOLL

Şahan'da kim yaw. Espri yeteneği olmayan bel altı laflar ile mizah yaptığını sanan bir zavalli. Soylu bakana laf edebilecek kapasitesi olmayan hadsizin teki.

aşırı estetikli

aynen kamiller bi siz akıllı, sizden olmayan hep pespaye hep yalap şalap :D recep ivedik hiç sevmem artık sayenizde bütün serilere gidecem inat değil mi :d
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23