• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sapkın fenomeni kimse istemiyor! Oturduğu siteden kovuldu

Yeniakit Publisher
2019-09-19 11:16:00 -
Sapkın fenomeni kimse istemiyor! Oturduğu siteden kovuldu

Geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından skandal bir paylaşım yaparak toplumdan büyük tepki alan sapkın fenomen Kerimcan Durmaz'ın İstanbul Beykoz'da oturduğu siteden kovulduğu ortaya çıktı.

5 ay önce seyahat ettiği uçaktaki müstehcen görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak bir skandala imza atan sapkın fenomen Kerimcan Durmaz'ın ABD'ye yerleştiği öğrenilmişti. Olayın perde arkası ortaya çıktı.

Oturduğu siteden kovuldu

Yaptığı skandal paylaşımın ardından toplumun hemen hemen her kesiminden tepki gören ve ABD'ye yerleşmek zorunda kalan sapkın fenomenin İstanbul Beykoz'da oturduğu Acarkent sitesinden kovulduğu ortaya çıktı. İddiaya göre, toplumun ahlakını bozan fenomene İstanbul'dan taşınmadan önce oturduğu sitenin sahibi tarafından "Siteyi terk etsin, kimse onu burada istemiyor." mesajı gönderildi. Evini bırakmak istemeyen sapkın fenomen uyarıları dikkate almayınca, çalışan görevliler tarafından siteden kovuldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kul Ahmet Söyler Sözü

Şimdi dostlar işbu sapıklar da insan. Onların da başımızın üstünde yerleri var. Ama işledikleri fiil çok ama çok berbat ve çirkin ve aşağılık ve iğrenç fiil. Günahı işleyen insandır, başımızın üstünde yeri var ama işlediği ve temsil ettiği fiil çok adice. Şimdi alıp vermediğimiz insanla değil bizzat işlenen fiille. İnsan Rahmanidir. Çirkin fiil şeytanidir. Düşmanlığımız insana değil çirkin ve günah olan amele ve onun müsebbibi olan şeytana olmalıdır. Kalın sağlıcakla.

A.D.

Allah razı olsun, böyleleri toplumdan temizlenmeli. Ya tedavi yapılmalı ya da toplumda bu ahlaksızlıklarını yapmamaları için hapsedilmeli...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23