• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Seçimleri bilen anketçiden dikkat çeken Ali Babacan çıkışı!

Yeniakit Publisher
2019-07-11 23:23:00 - 2019-07-11 23:24:50
Seçimleri bilen anketçiden dikkat çeken Ali Babacan çıkışı!

A&G Araştırma Şirketi Müdürü Adil Gür, yeni parti kuracağı iddia edilen Ali Babacan ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

A&G anket şirketi müdürü Adil Gür, Ali Babacan'ın kuracağı partinin geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde başarılı sonuçlara ulaşan A&G Müdürü Adil Gür, Babacan’ın partisinin resmilik kazandığında yapılacak araştırmadan çıkacak sonucun daha sağlıklı olduğunu belirtti.

AK Parti’nin lider partisi olduğunu söyleyen Gür, “Oy verenlerin ezici çoğunluğu, partiye değil Recep Tayyip Erdoğan’a oy veriyor” ifadelerini kullanırken, Ali Babacan için şu ifadeleri kullandı:

“Babacan’ın geleceği ekonomiye bağlı”

Görev başında olduğu dönemde, ekonomi alanında başarılı bir süreç geçirmiş ve yıpranmamış bir isim Ali Babacan. Babacan’ın geleceğinin, iktidarın önümüzdeki dönemde ekonomideki başarı veya başarısızlığıyla ilgili olduğunu düşünüyorum.

“AK Parti’yi karpuz gibi bölmez”

“Babacan ve Gül hareketinin AK Parti’yi karpuz gibi ortadan ikiye böleceği veya üçte birini partiden koparacağı kanaatinde değilim.” diyerek sözlerine devam eden Gür, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde yüzde 1 oyun bile çok önemli olacağını vurgulayarak, Babacan’ın kuracağı partinin alacağı oyun büyük bölümünü AK Parti’den koparacağını ifade etti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“Lider hareketi olmayacak”

Babacan’ın kuracağı partinin AK Parti tabanından büyük grupları koparamayacağını savunan Gür, ekonomide çalkantılı bir süreç yaşanırsa tercih sebebi olacağını da sözlerine ekledi.

Gür, Babacan’ın partisinin sadece AK Parti’den değil, diğer partilerden memnun olmayan seçmenleri de bir araya getirebileceği görüşünü savunurken, yeni partinin bir lider hareketi olmayacağı öngörüsünde de bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Deli İbo

Babacan eskiden babacandı, şimdi efendileri emretti afacan lık peşinde.O sanki bilmiyormu? Reis'le baş edemeyeceğini, o tasmalı hainin derdi Pensilvanya'daki efendisinin emrini yerine getirerek acaba Reis'i 1-2 puan gerileterek %50’nin altına çekebilirmiyim derdinde, yoksa oda biliyor kendisinin bir bok olmadığını. Fetö sümüklüsü Meral'i saldı, o başaramadı, demekki Babacan melunu istepne imiş.Gül'de paravan arkası, Babacan'lada bir halt olmazsa devreye Gülistan girecek.

GENÇTÜRK

Nankör den ne lider olur ne de devlet adamı. Nihayet nankör luk ederek devlet adamı olmadığını ispatladı. TAYYİP Erdoğan'a bu nankörü kim önerdi ise sayın Cumhurbaşkanı bu şahsı açıklamalıdır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23