• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Selçuk Özdağ’ın 5 maddelik ihraç gerekçesi

Yeniakit Publisher
2019-09-10 15:25:00 - 2019-09-10 15:33:30
Selçuk Özdağ’ın 5 maddelik ihraç gerekçesi

AK Parti eski Genel Başkan yardımcısı Selçuk Özdağ’ın AK Parti'den ihraç istemi kararı için gösterilen gerekçeler ortaya çıktı.

 Sezai Erhan  yeniakit  AK Parti Merkez Yönetim Kurulu kararıyla kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen Selçuk Özdağ için ihraç gerekçeleri maddelerle sıralandı.7 gün için savunma isteyen Disiplin Kurulu, Özdağ’ın basın yayın araçları ile sosyal medya paylaşımlarındaki yaptığı açıklamaları örnek gösterdi.

İşte o gerekçeler

Selçuk Özdağ’ın AK Parti'den kesin ihraç talebine neden olan gerekçeler özetle şöyle sıralandı:

7 Ağustos 2019- Medyascopetv'deki, “Cumhurbaşkanının miting meydanlarındaki konuşmaları yargıya müdahaledir. Hukukun ve ahlakın siyasetten uzaklaştırıldığı bu dönemi yaşıyoruz.”

30 Temmuz 2019- Cumhuriyet Gazetesine verdiği demeçte, “Neyi vaat ettiysek tam tersi oldu. Meclis, bakanlıklar sembolik hale geldi. Kurumların içi boşaltıldı, yargı siyasallaştı, devletin birliğini, milletin bütünlüğünü temsil eden Cumhurbaşkanlığı makamı sadece AK Partilileri temsil eder hale geldi.”

25 Ağustos 2019- Oda TV’de yer alan,”Davutoğlu’na parti içi darbe yapılmıştır.Sayın Erdoğan ve arkadaşları yaptılar. Sayın Erdoğan hem parti elimde olsun istiyordu hem de Cumhurbaşkanlığı elimde olsun istiyordu.”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

4 Ağustos 2019- MedyaNotu haber sitesinde, "Erdoğan'ın Pelikancılarla fotoğrafına Selçuk Özdağ'ın flaş yorumu: Kimse ahlak dışı işlerle siyaset yapmasın."

5- 23 Haziran 2019- Twitter paylaşımları, "Bu seçimin sonuçları İstanbul ile sınırlı kalmayacaktır. Başka siyasi yansımaları da olacaktır. Bu seçimde terör örgütü şeflerinin iç siyaseti malzeme edilmesinin yanlışlığı ve sonuçları da ortaya çıkmıştır.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SOKAĞIN SESİ

KOVDUK GİTTİ. ERDOĞAN BÜYÜK LİDER! ONA İHANET EDENLER PENSİLVANYA DAN TALİMAT ALANLARI KOVDUK GİTTİ! CHP YE GİTSİNLER, CHP LİLER ONLARI ÇOK SEVDİ

mustafa

bu sözlerin tamamına vicdan sahibi ak partililerin büyük çoğunluğu imza atar.Ak parti şahısları Ak parti ihraç etmek için uğraşacağına kendine çeki düzen verse ne eleştiri kalır ne de memnuniyetsizlik. Başını kuma gömen deve kuşları gibi bozulmayı çürümeyi görmek istemeyip bunları dile getirenleri ihraç etmek ak partiyi güçlendirmez. Erime ve küçülme devam ediyor. Ak parti aklını başına almazsa istanbul seçimlerinin benzerini genel seçimlerde yaşayacak,ülkeye yazık olacak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23